При представянето на последния (и засега единствен) трейлър на „WandaVision” през септември, отбелязахме как още с първите кадри сериалът на Marvel Studios успя да ни изненада приятно и да се нареди сред телевизионните проекти, които очакваме с най-голямо любопитство. В него виждаме шанс Marvel да направят нещо наистина различно и смело, което малко да разчупи калъпа (бил той и работещ) на филмовата им вселена.

През изминалите няколко месеца, макар и да не сме виждали нови кадри, прочетохме още доста интригуващи неща за проекта (за структурата на сериала, за това, че част от епизодите са заснети пред жива публика, и как се връзва с филмите от MCU) и сякаш неусетно се ентусиазирахме за „WandaVision” дори в още по-голяма степен. Дотолкова, че да имаме желание да му обърнем внимание дори когато става дума само за дребни неща, които не добавят кой знае колко към цялостна картинка. Един вид, чешем си крастата в очакване на нещо по-голямо като реклама (втори трейлър?) и разбира се, на самия сериал.

Това, което предлагаме на вниманието ви, са няколко (изостанали) снимки от последния брой на Entertainment Weekly, който е посветен на „WandaVision” и предлага доста любопитна информация (има включване от самия Кевин Файги) за сериала, както и три плаката. Освен това имаме и премиерна дата, която досега не сме отбелязвали.

wandavision-6 wandavision-5 wandavision-4 wandavision3 wandavision2 WandaVision-marvel-2-1024x576 WandaVision-marvel-1024x683

Припомняме, че действието на „WandaVision” се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и  „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън, който, както знаем, намери смъртта си в битката за Уаканда. В ролите са завръщат титулярните изпълнители от кино филмите Елизабет Олсън и Пол Бетани, като към тях се присъединяват Кат Денингс като Дарси Люис от „Тор“, Рандал Парк като агент Джими Уу от „Ант-Мен и Осата“, Тейона Парис като възрастната Моника Рамбоу от „Капитан Марвел“, както и чудесната Катрин Хан.

За финал ето и споменатите плакати.

wandavision_ver2_xlg wandavision_ver3_xlg wandavision_ver4_xlg wandavision_poster-20201207

Създател и сценарист на „WandaVision” е Джак Шейфър, която е автор на сценариите на „Капитан Марвел“ и предстоящия „Черната вдовица“. Режисьор е Мат Шакман („Mad Men“, „Game of Thrones“, „Fargo“). Още веднъж, в ролите са Елизабет Олсън, Пол Бетани, Кат Денингс, Рандал Парк, Тейона Парис, Катрин Хан, Фред Меламед, Дебра Джо Туп и др.

Премиерата е предвидена за 15 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Припомняме, че действието на „WandaVision” се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън, който, както знаем, намери смъртта си в битката за Уаканда…….

    Сериала може и да е готин (визията ми харесва), но единственото, което ме интересува е как Вижън е жив… Както ги интересува 99,99% от всички. (Същата работа като със Чудесната жена и Стив Тревор…)
    Ако няма поне малко адекватно обяснение, то целия сериал ще е една шитня…

    П.С. Що ми се струва, че действието ще се развива в паралелна Вселена(Свят)… Поне го загатнаха с д-р Стрейндж във Война без край, с неговите 14 милиона варианта….

    1. Отговорът на въпросът ти е много прост: Уанда не може да приеме загубата на Вижън и е изпаднала в някакъв транс – изградила е вселена в съзнанието си, където се е окупирала и там тя мечтае и преживява всичко, което ще видим в сериала. Бас ловя, че в поседният епизод тя ще се събуди, Вижън ще изчезне и ще се окаже, че всъщност доктор Стрейндж й е бил едва ли не като терапевт, който я напътства как да владее силите си и да ги ползва по различни начини. Това от своя страна ще се свърже директно с „Доктор Стрейдж 2“, където двамата ще си партнират през целия филм. Силно се надявам това да е обяснението, защото ако върнат Вижън чашата ще прелее и наистина ще е шитня.

  2. Този сериал изглежда много объркващо! От последната реклама останах с впечатлението, че е от фентъзи драма до комедиен хорър! Ха-ха! Може и да се окаже добър, но по-скоро очаквам спад в качеството, както и във финансирането на новите проекти на Дисни+! Защото на последните им се наложи да изкарват нови проекти на конвейер през следващата година! А в повечето случаи количеството води до драстично намаляване на качеството!