„Happy Feet Two”

Въпреки че не е сред най-любимите ни анимации, харесваме „Весели крачета” – главно заради шизофреничните превъплъщения на Робин Уилямс и при все изпълнението на Илайджа Ууд – но го намираме за доста странен, особено с истинските хора накрая.

Към това продължение обаче, не таим и капчица положителна нагласа. Струва ни се абсолютно безсмислено и просто не можем да разберем защо, по дяволите, Джордж Милър си губи времето с него, а не си наляга парцалите и да започва „Лудия Макс 4”.

Но както и да е, знаем, че филмът има почитатели и предполагаме, че доста хора ще „охкат”, „ахкат” и ще се превъзнасят колко са пухкави и сладки пингвинчетата. Този трейлър е за тях!

http://www.youtube.com/watch?v=GIC2q0k7guw

Мъмбъл „Господаря на степа” има проблем, защото синът му Ерик страда от танцова фобия. Ерик твърдо отказва да потропва с крачета и решава да избяга от вкъщи. Така той се среща с „Могъщата седмица” – пингвин, който може да лети. В същото време светът е разтърсван от могъщи сили.

Режисьор е Джордж Милър, а сред гласовете ще чуем (ако дочакаме Blu-ray изданието, защото гаранция по кината ще бъде озвучен) Илайджа УудРобин УилямсХанк АзарияБрад Пит, Мат Деймън, Алисия Мур, известна още като Pink и София Вергара, което е огромна загуба, щом само ще я чуваме, без да я виждаме.

Премиерата е на 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *