Костенурките нинджа 2

Миналогодишното игрално завръщане на „Костенурките нинджа” беше доста сериозна брадва и нямаме причини да смятаме, че предстоящото продължение „The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, което е резултат само и единствено на добрите финансови резултати на първия филм, ще бъде нещо различно. На същата мисъл ни навежда и първият трейлър на филма, който дебютира рано тази сутрин.

Да, за съжаление, нещата изглеждат по абсолютно същия начин, както и в първия филм. Жалко, защото (сега откриваме), че при все сериозния скептицизъм по отношение на проекта, явно сме имали някакви надежди за подобрение. Има доста лоши неща, но най-големият трън в очите ни е образът и изпълнението на Тайлър Пери – изглеждат болезнено.

Стискаме палци поне Шредър да са го оправили и любимите на всички фенове Бибоп и Рокстеди да бъдат яки. Кратката им поява в трейлъра не много обнадеждаваща – CGI-я има нужда от още работа, но няма да бързаме да ги задраскаме изцяло. Вижте и два техни плаката преди превръщането им в глигана и носорога, които познаваме толкова добре от анимационните серии.

плакат

плакат

Режисьор на „Костенурките нинджа 2“ е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил и Тони Шалуб като гласовете на Леонардо и Сплинтер.

Премиерата е 3 юни 2016 г.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Оправянето на блузката на Меган Фокс ми е толкова „Дженифър’с боди“, че направо изглежда като невключен бонус сегмент към трейлъра му.
    Бибоп и Рокстеди са потресаващо отблъскващи и изкуствени, и грозни. Кейси Джоунс също не радва.

  2. дали щото съм фен на Ароу,ама на мен ми харесва Кейси, иначе премиерата е след 7 месеца, дано барнат ефектите

  3. Колкото и да ми е неудобно да го кажа, с кеф ще го гледам 🙂 Щом порталът към Dimension X присъства, значи във филма има шанс да заработят няколко доста носталгични механизми, да не говорим, че Кейси Джоунс е жесток фен-сървис… макар и да не съм сигурен още дали точно Стивън Амел е човекът за него.

  4. Идеално е, бе! 😀 Turtle Power до дупка и поръчки на блурея от Чехия!

  5. Първият беше brainless fun, явно ще има още от всичко х 2.
    Пък и Меган Фокс е страхотно пич,,,,,страхотна актриса!

  6. Kpaнг, както Дани правилно изписа името на мозъчкото, се губи, ‘щото четирите клонинга на Дуумздей са получили по-тлъст чек от розовата твар.

  7. @Узумаки
    хахахахахах…

    Не сега сериозно. Ако трябва да бъдем честни първия филм, че си беше тотална брадва си беше. От друга страна нали не очаквате от такъв тип, род филми нещо повече от FUN? Естествено, че подобен род филми няма и как да имат някакво интелектуално развитие, стойност или както искате го наречете. В такъв тип филми дори и не трябва да се замисляме да търсим (Кръстника, Одисеята, Гражданина Кейн и т.н.) някакви интелектуални способности на въпросната лента. Хайде стига, всички знаем, че този филм е създаден просто за забавление (и печалби! къде без тях) и точно като такъв трябва да го приемаме….
    А точно като такъв първия филми си работеше идеално, защото по не за мен си беше забавен и уцели десятката. Костениците визуално беха направени готини, изглеждаха добре, Дженифър изглеждаше добре, Циците на Дженифър изглеждаха добре…
    Така че поне тук не бих имал нищо против да получа още от същото, ‘щото първия беше забавен и се надявам и този да е такъв.
    Имма големи резерви към Кейси Джоунс, ‘щото май няма да видим нищо общо с Джоунс от анимациите (за съжаление)
    Тъпите катили Бибоп и Рокстеди изглеждат готини (не коментирам ефектите, а визиите на филма).
    Колкото до Кранк….. хм.. и аз се надявам да видя мозъкоподобното влечуго….