Андрю Доминик

Андрю Доминик се опитва да снима „Blonde“ от горе-долу десетилетие и от време на време изскача по някоя новина коя актриса може би ще видим в главната роля на легендата Мерилин Монро. Преди доста време беше Наоми Уотс, после имаше слухове за Джесика Частейн, но и двата варианта на екранизацията на романа на Джойс Каръл Оутс се разпаднаха безславно.

Сега „Blonde“ – уви, неофициално на този етап – намери нов дом в Netflix и надеждите да стигне до екран се възродиха, а тази седмица научихме и за нов опит да се намери перфектната актриса за ролята на Мерилин. Наоми Уотс вече е малко възрастна, а Частейн може би е прекалено заета, защото сега Ана де Армас („Блейд Рънър 2049“) преговаря за ролята. Имайте предвид, че според запознатите става дума за ранни преговори и нищо не е сигурно, дори и че „Blonde“ действително ще го бъде, но ако нещата се подредят, възможно е снимките да започнат още това лято.

Нашето лично мнение е, че Андрю Доминик не работи достатъчно и за почти 20 години има само няколко заглавия – дебютът му „Chopper“ с Ерик Бана, безумно добрият „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд“ и „Killing Them Softly“, документалният „One More Time with Feeling“ и няколко предстоящи епизода на „Mindhunter“ (не сме сигурни какво се случва с планирания „War Party“).

Въпреки това, дори само заради „Убийството на Джеси Джеймс“, ние го намираме за страхотен режисьор и продължаваме да очакваме всеки евентуален следващ проект с огромен интерес. Ако това е „Blonde“, супер. Ако е нещо друго, ок. Само молим, нека скоро снима още някой филм, защото изброените горе заглавия за две десетилетия? Това си е направо подигравка с феновете му.

Ана де Армас

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *