Мерилин Монро, Наоми Уотс

Преди доста време (някъде около средата на 2010) стана ясно, че Андрю Доминик се колебае между няколко проекта, но в крайна сметка, вместо по „Blonde” с Наоми Уотс в ролята на Мерилин Монро, всъщност започва работа по тогава неозаглавен трилър (очакваше се да е с Кейси Афлек). Е, нещата се поизясниха, а после се попромениха, но крайният резултат е „Killing Them Softly” с Брад Пит, който очакваме с огромно нетърпение.

Сега разбираме, че – изненадващо – биографичният проект на Андрю Доминик за Мерилин Монро все още съществува и, за наша най-голяма радост, трябва да е следващият му филм. Рекламирайки „Killing Them Softly”, чиято премиера е 30 ноември, режисьорът сподели пред The Playlist, че филмът ще е екранизация по едноименния роман на Джойс Каръл Оутс:

„Следващият ми филм ще се казва „Blonde” и е за Мерилин Монро. Става дума за целия й живот. Започва, когато тя е на седем години и свършва със смъртта й. Нещо като „descent-into-madness”, Полански-тип филм. Разказва за едно осиротяло момиче, което се загубва в гората… Страхотен е. Това е проект мечта за мен и работя по него от толкова години.”

На въпроса дали визуално ще разглежда „какво е действителност и какво е фантазия” Доминик отговаря положително:

„Много е псевдо-Фройд. В историята границата между фантазия и реалност е размита… Бих искал да го снимам другата година.” Добавя още, че засега няма оператор, но Наоми Уотс все още е част от проекта. Разбира се, имайте предвид, че както самият режисьор казва: „Всичко може да се случи.”

И ако се чудите дали няма да стане като миналия път, когато „Killing Them Softly” измести русата легенда, Доминик настоява, че този път няма друг проект, който да пази в резерва: „В момента всичко е Мерилин”.
Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Трябва да има сайт за актриси, които се правят на 10+ години по-млади, да им се смеят всички.