Един бърз поглед в архивите на сайта ни показва, че веднъж на приблизително 4 години пишем за „Cowboy Ninja Viking“ по комикса на А. Дж. Либерман и Райли Росмо, което може да ви наведе на мисълта, че това е един от онези обречени на вечни отлагания проекти, които така и не намират начин да се измъкнат от прословутия „development hell“. Но сега научаваме не само кой е най-новият избор за режисьор на комиксовата екранизация, но и планираната премиерна дата – 28 юни 2019, така че този път шансовете на „Cowboy Ninja Viking“ ни се струват малко по-добри, отколкото през 2014, когато научихме, че Крис Прат се гласи за главната роля.

След като се чуваха и отхвърляха имената на доста режисьори, сред които Марк Форстър и дуото от „Джон Уик“ Чад Стахелски и Дейвид Лайч, сега Universal Pictures са се спрели на Мишел Макларън, която има впечатляващо ТВ резюме като режисьор и изпълнителен продуцент („Досиетата Х“, „Breaking Bad“, „The Deuce“). Крис Прат все още се гласи за главната роля на Дънкан – бивш агент от тайна правителствена програма, която превръща пациенти с „Multiple Personality Disorder” в шпиони и убийци с кодовото название „Тризнаци”.

каубой нинджа викинг

Както можете да се досетите, трите личности, които обитават главата на Дънкан, са каубой, нинджа и викинг. Но преди да се развълнувате прекалено много от сюжета, имайте предвид, че последният (засега) драфт на сценария е дело на Крейг Мейзън, на който можем да „благодарим“ за „Поредният ергенски запой“, „Последният ергенски запой“ и „Ловецът: Ледената война“.

Честно казано, изненадваме се, че Макларън досега няма нито един кинофилм, въпреки множество опити да намери идеалния проект – тя беше първоначалният избор за режисьор на „Жената чудо“, но напусна заради творчески различия и впоследствие се носеха слухове, че ще поеме изоставения от Джош ТранкStar Wars“ филм, но това така и не се потвърди. Да се надяваме, че Макларън ще успее да пренесе на големия екран умението, което досега показваше на малкия с епизоди на „Breaking Bad“, „Игра на тронове“, „Живите мъртви“, „Западен свят“, „Better Call Saul“ и „The Deuce“.

Изброявайки горните заглавия ни се струва, че Макларън е чудесен избор за „Cowboy Ninja Viking“ и двамата с Прат могат да спретнат нещо наистина развлекателно. Надяваме се само да не се наложи да чакаме още 4 години и Universal действително да спазят обещанието си за премиера на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *