Пол Томас Андерсън

Вече сме писали доста новини за предстоящия, все още неозаглавен филм за религиозен култ (а 100% и той ще стане култов!), познат още като „The Master” на Пол Томас Андерсън. Някои от тях включваха проблеми, други бяха абсолютно жестоки, а трети просто слухове за кастинга. Затова, сега по същество: петима нови актьори се присъединяват към проекта, който върви напред с пълни сили.

Да започнем с най-голямото име, Ейми Адамс. Deadline съобщават, че самата Лоис Лейн ще се превъплъти в Мери-Сю, съпругата на Ланкастър Дод (създателят и водач на новата религия, силно напомняща на сциеонтологията), която е негова опора и „бдителен лейтенант”. Първоначално ролята беше предложена на Рийз Уидърспун, но след проблемите около филма, явно нещата са се разпаднали. Честно казано, харесваме Уидърспун, но Адамс ни звучи къде-къде по-подходяща за ролята.

Ейми Адамс, Лора Дърн, Дейвид Варшофски, Джеси Племънс

Следва Лора Дърн, за която се носеха слухове, и която вече е потвърдена. Все още не е известно коя роля ще изпълнява тя, но за нас няма голямо значение, защото тя ни е любимка и ни радва в почти всичко, в което сме я гледали.

Друго ново попълнение е Дейвид Варшофски, който не е много познат като име, но за сметка на това участва в „Обществени врагове”, „Твърде лично”, безброй сериали, предстоящия „Линкълн” на Стивън Спилбърг и дори в „Ще се лее кръв” – както казва една наша роднина, „Те са приятели с Пол Томас Андерсън!”

Ако пък значително по-младият Джеси Племънс ви е познат, трябва да е от сериала „Friday Night Lights”. Или просто ви прилича на леко малоумен, значително по-млад брат на Мат Деймън, какъвто всъщност не е. Но ще го видим в „Battleship” на Питър Бърг, а сега и в „The Master”, така че определено му върви.

Последното ново попълнение засега е шведската актриса Лена Ендре (трилогията „Милениум” и Бергмановите „In The Presence Of A Clown”, „Sunday’s Children”, „The Best Intentions” и „Faithless” – на последните той е само сценарист), която ще видим във второстепенна и за момента неясна роля.

Всички тези имена се присъединяват към Филип Сиймур Хофман и Хоакин Финикс. Снимките започват този месец, честито!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *