Стоун и Сейфрид

Преди няколко дни ви съобщихме, че Рийз Уидърспун води преговори да се присъедини към Филип Сиймур Хофман и Джереми Ренер във все още неозаглавения филм на режисьора на „Буги нощи”, „Магнолия” и „Ще се лее кръв” Пол Томас Андерсън, който е вдъхновен от живота на Л. Рон Хабърд – създателя на изключително модерната сред актьорите в Холивуд религия, сциентология.

Просто не се сещаме как нов филм на един от най-добрите и оригинални режисьори на нашето време, може да стане още по-интересен и вълнуващ в нашите очи, но явно има начин, защото от The Playlist съобщават, че три от младите надежди на Холивуд, Ема Стоун, Аманда Сейфрид и Дебра Анн Уол, водят преговори да се превъплътят в Елизабет – дъщеря на харизматичния религиозен лидер The Master, в ролята Филип Сиймур Хофман и съпругата му Мери Сю, която евентуално ще бъде изиграна от Уидърспун.

А причината, поради която този проект става още по-интересен за нас е, че Ема Стоун и Аманда Сейфрид са сред най-големите ни любимки и сме сигурни, че под режисурата на Андерсън ще покажат истинските измерения на таланта си. В това ни уверяват и от „The Playlist”, които са чели първоначалния сценарий на филма – сега е леко удължен, така че да направи ролята на Елизабет по-голяма – и които казват, че той „ще отвори очите на всеки фен на актрисата, която ще спечели ролята”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *