Уидърспун в новия филм на П. Т. Андерсън?

The Playlist съобщават, че Рийз Уидърспун може да се присъедини към актьорския състав на все още неозаглавената религиозна драма на гениалния Пол Томас Андерсън, вдъхновен, в голяма или по-малка степен, от противоречивата личност на Лафайет Роналд Хабърд или просто Л. Рон Хабърд, познат най-вече като създателя на сциентологията.

Засега, за проекта, наричан от феновете „The Master” са потвърдени имената на Филип Сиймур Хофман, който ще се превъплъти в религиозна фигура подобна на тази на Хабърд на име The Master – оттук и фенското заглавие – и Джереми Ренер, който ще изиграе млад алкохолик на име Фреди Сътън.

От „The Wrap” спекулират, че ако Уидърспун се съгласи на участие във филма, по всяка вероятност тя ще изиграе ролята на доста по-младата, бременна жена на The Master Мери Сю, което е и името на третата съпругата на Хабърд.

Предвид, че смятаме Пол Томас Андерсън за един от най-добрите режисьори работещи в момента, този проект директно влиза в челните места на списъка ни с най-очаквани заглавия. Също така смятаме, че е престъпление, че Пи Ти не снима филми по-често.

И за финал, леко извън темата, искаме да кажем колко много се радваме, че доста късно открихме каква кукувица е Л. Рон Хабърд и имахме възможността като тийнейджъри да се насладим на „Бойно поле Земя” и „Мисия Земя” без да се тормозим с някакви псевдодуховни и религиозни тинтири-минтири.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *