The LA Times съобщават, че втората най-важна роля след тази на самия Супермен в предстоящия „reboot” на поредицата за изгубения син на Криптон „Superman: Man of Steel” (подготвян от Зак Снайдър и Кристофър Нолан), тази на Лоис Лейн, ще се изпълнява от Ейми Адамс.

Трикратно номинираната за „Оскар” актриса („Junebug”, „Съмнения”, „Боецът”) спечели доверието на Снайдър в конкуренцията на Кристен Стюърт, Рейчъл Макадамс, Джесика Бийл, Малин Акерман, Оливия Уайлд, Аманда Сейфрид, Линдзи Лохан, Мери Елизабет Уинстед, Кристен Бел, Диана Агрон, Лейк Бел и много други, или иначе казано, всяка една актриса на подходяща възраст за ролята.

Ейми Адамс - Лоис Лейн

Ето какво казва Снайдър, който според „The LA Times” докато бил в Париж да рекламира най-новия си филм „Sucker Punch: Измислен свят” (представящ се доста зле в бокс офиса), лично се обадил на актрисата, за да й съобщи новината.

„Имаше голямо, гигантско търсене за Лоис. За нас беше сериозна работа и очевидно много важна роля. Имахме много прослушвания, но след една среща с Ейми Адамс почувствах, че тя е перфектна за ролята”.

За съжаление той oтказал да коментира детайли от историята и точно каква ще бъде ролята на Лоис във филма, но споменава, че тя ще е „важна част” от проекта и че той  смята за крайно необходимо през 2012 Лоис да бъде на екран със съвременно звучене и привлекателност.

Знаем, че Ейми Адамс не е една от най-обичаните актриси у нас, но ние я намираме за свежа и забавна и смятаме, че е далеч по-добра актриса от Кейт Босуърт, която бе едно от малкото неща в „Супермен се завръща”, които не харесваме. С други думи, не припадаме от вълнение, но смятаме, че е добър избор и сме сигурни, че може да се получи нещо интересно.

Адамс е четвъртото сигурно име, което се присъединява към филма. Другите са Хенри Кавил като Супермен и Кевин Костнър и Даян Лейн, които бяха потвърдени като земните родители на Кал-Ел – Марта и Джонатан Кент.

Сега остава само да се намери злодей. Преди няколко дни бе отречено, че Виго Мортенсен, който бе спряган за ролята на генерал Зод, ще участва във филма, но след официалното му оттегляне от „Snow White and the Huntsman”, който бе един от основните му проекти, нищо не се знае. Може пък да ни изненадат.

Премиерата на „Superman: Man of Steel” е насрочена за декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Страшна е Ейми, много се забавлявах с участието й във "Високосна година". Има потенциал девойчето 🙂

  2. Отървали са Рейчъл Макадамс, което от друга страна е добре, защото от Закариас така или иначе нищо добро не очаквам.

  3. Какво искате, бе, Ейми си е страшна мацка – особено на снимката, която Дринов е постнал, много ме кефи! 🙂

  4. 🙂 Готина е Ейми, и аз я харесвам! Но за ужас на Ностро, Рейчъл Макадамс я харесвам повече. Но не и като Лоис Лейн. Адамс е по-добрият избор. 🙂

  5. дори пред "твоята" Оливия ?! I'm speechless, Дрин 😀 пък и нещо съм носталгично привързана към "отчаяната съпруга" Тери Хатчър (не ще и дума, тя може да играе мамата на Супермен вече 😉 ) хехе – спомени 😛

  6. Слава Богу, че са подминали Аманда Сейфрид, Линдзи Лоън и най – вече Кристин Стюърд! За третата сигурно щяха да измислят някакъв нов криптонски наркотик, който да обяснява тъпата и физиономия и говорещият за физиологични проблеми поглед! 😀

    Ейми е кадърна, хубава и с особено приятно излъчване. Дано филмът е поредната помия по комикс. Суперменската тема според мен е достатъчно изчерпана и захабена и не мисля, че имаме нужда от филм. Поне не в близките 10 години.

  7. Суперменската тема е малко с ретро привкус, някак си извън нашата епоха. Затова съм много любопитен как биха могли да я направят по-модерна.

    @Къди

    Оливия е мега-яка и бих я гледал навсякъде, ама за Лоис Лейн не става! 🙂