Официално заглавие и постер на „Джурасик свят 2”

от на 2017-06-22
 

Тъй като екипът ни е съставен от страстни динофили, прилежно следим всяка малка новина около продължението на масивния хит „Джурасик свят“. Последно отбелязахме завръщането на Иън Малкълм на Джеф Голдблум към актьорския състав, а преди това видяхме първия поглед към самия филм. Едно от основните неща, които ни тормозеха до момента от рекламната кампания, беше липсата на официално заглавие. За щастие днес тъмните облаци се разсеяха и над парка изгряха вълшебните думи, които чакахме.

И така, голямата новина е, че вторият филм от възкресения франчайз ще носи името „Jurassic World: Fallen Kingdom”.

Оставяме ви за секунда да попие в съзнанието ви и споделяме краткия си отзив, че ни харесва доста. Звучи мрачно и епично, което пък се връзва с малкото, което знаем за историята. По случая получаваме специален плакат, на който виждаме самото лого:

19388420_1507851105926434_4032476623263940124_o

Ще повторим, че очакваме продължение, което да бъде по-мрачно, по-мащабно и напрегнато и което да развие вселената и проблемите, с които тя се занимава още от зачеването си в главата на великия Майкъл Крайтън. Нямаме търпение! Повече може да прочетете в новините ни до момента.

Режисьор на „Jurassic World: Fallen Kingdom” е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Премиерата е 22 юни 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2017-06-22 at 22:32

  Дано е по-добър от предишния, че беше доста неинтересен.

  Отговор

 • Му ню
  2017-06-22 at 22:35

  Стоскам палци ✌?Само дано не се окаже Fallen Sequel както всички знаем доста често се случва днес?

  Отговор

 • heinrich
  2017-06-23 at 09:38

  Тази поредица има огромен потенциал за развитие. Аз бих я развил в насоката на Планетата на маймуните и закона за естествения подбор на Дарвин за оцеляването на по силния вид. Преспокойно филма може да премине от генетични експерименти с динозаври за военни цели до превземането на планетата от динозаврите…….. Стига да бъде подходено, ама наистина сериозно по темата….. И това е само един клон на развитието на цялата поредица. Насоките за развитие са много.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-06-23 at 12:57

  Байона е изключителен режисьор и ако някой може да качи левъла на поредицата, той със сигурност има данните. Дано наистина вкара хорър елементи, както обещават, но сценарият е особено важен и се надявам да няма пак тъп хумор като в четвъртата част… която всъщност беше приличен филм оувърол, макар и нищо специално.

  Отговор

Коментирайте