Новият филм от вселената на динозавърския технотрилър все още си няма официално заглавие, но режисьорът Хуан Антонио Байона разкри през туитър акаунта си първи официален кадър, където виждаме малко момиченце насред стая, пълна с динозаври.

Вижте:

Не изглеждат толкова живи, колкото бяха на Исла Нублар и затова се питаме къде се намира това място и още повече – кое е малкото момиченце? Засега спекулациите разчитат на обява за миналогодишен кастинг, в който се е търсело подходящо момиче за ролята на „Луси“, способна да изрази всички емоции, асоциирани с поредицата: ужас при вида на гущероподобно чудовище, смелост при усета на горещия му дъх и разбира се шок, когато наблюдава как динозавърът разкъсва случаен самонадеян глупак.

Ето го и официалното съобщение за кастинга:

„Тя е младо момиче, около 9-годишно. Момичето в ролята трябва да има навършени поне 9 години до февруари, 2017 г., но не може да бъде над 10-годишна. Трябва да бъде чувствителна и интелигентна актриса, способна да играе в дълги, сложни сцени. Луси трябва да проявява диапазон от емоции, от нежните моменти с баща ѝ до безпокойство, смелост и шок“

Сигурни сме, че вече е намерена актриса, която да влезе в обувките на „Луси“, тъй като вече видяхме първата снимка, но засега не е разкрито име.

Въпреки че „Джурасик свят 2“ ще влезе в киносалоните чак през лятото догодина, вече знаем доста за това, което ни очаква. Подобно на оригинала на Стивън Спийлбърг, петият филм от поредицата ще включва повече аниматроника, а според съсценариста Колин Тревъроу, „с динозаврите ще покажем как биват третирани животните днес“.

Последното попълнение към актьорския състав едва ли ще изненада зрителите, които следят кариерата на Байона, тъй като Джералдин Чаплин, дъщерята на легендарния Чарли Чаплин, е била част от всеки един от предходните 3 филма на режисьора. Последният разпространи, отново през туитър акаунта си, официалната информация преди няколко дни:

Актрисата ще се присъедини към Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, като към тях ще се присъединят Тоби Джоунс, Рейф Спол и Джъстис Смит. Кастването на разпознаваеми актьори в поредицата се превръща в традиция, за да можем да изпитваме някакво съжаление, когато всички бъдат поетапно разчленени от хищнически челюсти.

Премиерата на филма ще бъде на 22 юни, 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *