Ако следите редовно сайта ни, то със сигурност сте видели първите кадри от новата версия на мрачния готически комикс Гарванът на Джеймс О’Бар. Тези няколко скромни снимки предизвикаха бурни дискусии сред интернет средите, коментирайки новия вид на Ерик Дрейвън и неговата годеница.

Ние няма да се опитваме да съдим продукцията за артистичните си избори, а само ще ви припомним, че историята на Гарванът се върти около споменатия Ерик Дрейвън, който е убит, заедно със своята приятелка Шели, от група престъпници. В оригиналните комикси това се случва на пътя след като колата им се поврежда, но в първия филм с Брендън Лий те са нападнати в апартамента им една нощ преди сватбата. Година по-късно Ерик е съживен от мистериозен гарван, даващ му възможност за възмездие.

Тези дни се появи и първата официална реклама на новата версия, която представяме на вашето внимание:

Ще оставим коментарите на вас, защото лично ние не сме особено впечатлени от видяното и, колкото и брутално да изглежда новата версия, сякаш се е изгубило това готическо и мрачно усещание, което оставяше версията с Брандън Лий. Сега изглежда повечето като кървав филм за отмъщение без собствена идентичност.

Ето какво споделя и самият Бил Скарсгард за ролята си на Ерик Дрейвън:

Бях огромен фен на оригиналния филм като малък и за мен е голяма чест да бъда в главната роля. Това, което ме привлече към тази нова версия е, идеята на Рупърт Сандърс. Той иска напълно да преосмисли историята и да я направи достъпна за младата публика. Това е герой, който знам, че много обичат и са отъждествяват с него. Това е персонаж, в който никога не съм се превъплъщавал. Да работя с изключително талантливата FKA Twigs беше магическо. Чувствам се отговорен към историята на Ерик и положих усилия да останем верни на духа на оригиналния комикс. Нямам търпение света да види този филм и се надявам да има същия ефект върху публиката както имаше върху всички, които бяха замесени в направата му.

Какво всъщност ни очаква в новия Гарван:

Сродните души Ерик и Шели са брутално убити след като демоните от нейното минало я застигат. Получавайки шанс да жертва себе си, за да спаси истинската си любов, Ерик се завръща от мъртвите и се отправя на отмъстителен път. Той е готов на всичко, за да накаже убийците и да постави нещата по местата им.

Вижте официалния плакат, както и още една снимка на Бил Скарсгард като Ерик Дрейвън:

Гарванът (The Crow) е режисиран от Рупърт Сандърс (Снежанка и ловецът, Дух в броня) по сценарий на Зак Бейлин и Уил Шнайдър. В ролите ще видим Бил Скарсгард, Тахила Барнет (FKA Twigs), Дани Хюстън, Лаура Бирн, Сами Боаджила, Джордан Болгър и други.

Премиерата е насрочена за 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment