E, не може да се сравнява с един друг тийзър плакат, който излезе вчера, но пък за този филм е направо добър – все пак всички чакаме последния Батман на Нолан, а кой точно има нужда от предистория на „Нещото”?

Kакто казахме и миналия път, не знаем какво да мислим за този филм (освен да го мразим и в червата, разбира се) и се съмняваме да излезе наистина як. Общо взето, има сериозна опасност този плакат да е най-хубавото нещо покрай целия проект. Но така или иначе, става дума за фантастичен хорър и сме длъжни да го отбележим.

(Чрез Collider)

„Нещото” - постер

Опитали са се да го направят малко по-ретро, има си сняг и подобаващо за Антарктика облекло (съвсем като в оригиналния плакат, който също можете да видите по-долу), а дългите пръсти са, дето има една приказка, „nice touch”. Също така, силуетът става значително по-страшничък, след като хвърлим едно око на таглайна…. Но отново, защо въобще си правим труда?

Малко по-ясна представа за филма може да придобиете от снимките, които пуснахме преди време, но честно казано, ние не успяхме, затова чакаме трейлъра, който вероятно ще се появи всеки момент. Не, че го чакаме с особено нетърпени,е де – не забравяме и за секунда, че все пак става дума за поредната холивудска гавра.

Режисьор на „The Thing” е Matthijs van Heijningen Jr.(ако някой има идея как се чете това име на датски, да свирка). В ролите са Мери Елизабет Уинстед (като палеонтоложката Кейт Лойд, как ли пък не), Джоел Еджъртън (в значително по-достоверна роля на пилот на име Картър), Улрих Томсен и др.

Ето го и плакатa на филма от 1982:

„Нещото” 1982 - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Оставяйки песимизма настрана, трябва да призная, че постерът е добър и директно цитира една от най-запомнящите се сцени от оригинала. Оригиналният постер пък е дело на Дрю Стрюзън. 🙂

    PS Преди месеци беше изтекъл някакъв bootleg-трейлър с кофти качество, който се излъгах да гледам и който тотално не ме впечатли.

  2. Да не те впечатлява го приемам. Важното е да не отвращава! 🙂

    И да, постера е приятен. Аз бих си го закачил… за колко месец-два. 🙂 🙂

  3. "Нещото" на Джон Карпентър беше страхотен филм, за мен един от най-добрите в жанра и наличието на втори такъв (като изключим този от 1951) буди голям интерес. За съжаление горепосочените причини будят лек скептицизъм, но да се надяваме, че ще ни опровергаят, доста добри идеи бяха проплени в последните години!