Вече сме споменавали защо следим „Banshee” и защо очакваме втория му сезон, който започва след броени дни, ако не с нетърпение, то поне с любопитство. Не е сред любимите ни сериали, но както казахме в предишната ни новина, има предостатъчно екшън (и експлозии, и каскади, и ръкопашен бой, който е доста впечатляващ – особено един епизод от втората половина на първи сезон, който всъщност е прескачане между два качествени побоя) и разбира се, голотии. Смислените истории винаги са добри дошли, но нека си го кажем честно, Сinemax знаят какво търсят зрителите им.

Втори сезон на „Banshee” започва на 10 януари, така че имате време да наваксате с първите десет епизода. А ако вече сте ги гледали, предлагаме ви да видите и 13 кратки клипчета, които разказват малко от предисторията на някои от героите. Имайте предвид, че за незапознати със сериала няма да значат нищо, но все пак дават някаква представа за стила и действащите лица. А за фенове на „Banshee” са направо удоволствие. Тук можете да видите няколко от клиповете, а за останалите има линк малко по-долу.

Останалите клипове от предисторията „Origins” можете да видите на официалната страница на „Banshee”.

В предишната ни новина можете да видите и един доста приятен трейлър, както и поредица качествени плакати. В допълнение, сега получаваме и няколко тийзъра, които също заслужават да им хвърлите едно око, особено на кадрите с Ребека (Лили Симънс).

http://www.youtube.com/watch?v=B9HC12QhLhg#t=50

„Banshee” разказва историята на анонимен бивш престъпник (Антъни Стар), който след 15 години прекарани в затвора за кражба на диаманти от украински гангстер на име Рабит (Бен Крос) заминава за град Банши, за да намери съучастничката в престъплението му, бивша негова любовница и дъщеря на Рабит Анастасия (Ивана Миличевич) – сега женена с две деца. В Банши нашият протагонист си присвоява самоличността на новия шериф на града Лукас Худ, който е убит след свада в бар. Приемайки новата си роля на шериф, Худ е принуден да се справя с местния криминален бос Кай Проктър, докато се опитва да остане скрит от Рабит.

Премиерата на втория сезон на „Banshee” е 10 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *