Току-що подготвяното от Хуан Антонио Байона и все още неозаглавено продължение на мега-хита „Джурасик свят” стана безкрайно по-интересно! THR съобщават, че мокрият сън на феновете на поредицата ще се сбъдне и обичаният от всички (и през последните години превърнал се в интернет мем) специалист по теория на хаоса д-р Иън Малкълм, изигран в „Джурасик парк” и „Изгубеният свят: Джурасик парк” от неотразимия Джеф Голдблум, отново ще бъде гонен от динозаври в „Джурасик свят 2”.

Голдблум е един от любимците ни и никак не е изненадващо, че героят му продължава да е толкова популярен. Колко голяма ще е ролята му обаче, нямаме никаква представа. Единствената допълнителна информация по темата е коментарът на продуцента Франк Маршъл:

Много съм развълнуван, че ще се завърне. Светът много се е променил, откакто Иън Малкълм посети Джурасик парк и сега повече от всякога имаме нужда от неговата гледна точка. Той ни разказа за теорията на хаоса и беше прав.

Както Иън Малкълм каза в оригиналния филм, „life finds a way”. За съжаление, не знаем никакви подробности за сюжета, освен това, което Крис Прат ни обеща:

Дълбоки емоции и съспенс. Мисля, че ще бъде по-страшен. Малко по-мрачен и ще продължи да се развива и да тласка историята по неочакван начин.

Неотдавна видяхме първия официален кадър от филма на Байона, а за да ни поздрави за Великден, Колин Тревъроу (който е само сценарист този път) пусна следната тематична снимка, която пропуснахме да ви представим покрай празниците:

Режисьор на „Джурасик свят 2” е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Премиерата е 22 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Предвид посредствения предишен филм, мисля че трябва нещо по-ибтересно да ни предложат, а не претоплени манджи.

  2. Кариерата на Голдблум изживява истински ренесанс – иска ми се да вярвам, че е заради Уес Андерсън, но по-вероятно е заради втория „Денят на независимостта“, поне що се отнася до комерсиалното кино. Дано продължи все така.