Докато ние нетърпеливо си отброяваме дните до „Отмъстителите: Краят”, за Marvel и цялата им кино-вселена всъщност това ще е далеч от края и те стремглаво се хвърлят към планиране на следващата „фаза” от филми. След безспорния успех на „Капитан Марвел” и изненадващото им, но напълно правилно решение да върнат Джеймс Гън като режисьор на „Пазители на галактиката 3”, не се учудваме, че получаваме нова новина толкова скоро за предстоящите им планове. Те капитализират на вълнението и доброто чувство, което в момента феновете им изпитват към тях и набират скорост за един от най-дългоочакваните им проекти.

След като беше доста позатихнал, проектът за самостоятелен филм със Скарлет Йохансон като Черната вдовица отново набра сила, когато австралийката Кейт Шортланд беше наета за режисьор. Сега разбираме, че Флорънс Пю по всяка вероятност е наета да изиграе другата главна роля във филма, заедно със Скарлет. И докато от Marvel не са направили официално обявление за кастинга, такива истории стигнали ли са вече до новинарските източници, значи по всяка вероятност ще се случат.

Както Marvel-вселената, така и самата Флорънс Пю в момента е в невероятен подем. Гледахме я в „Outlaw King” на Netflix, а след това имахме възможността да се насладим на огромния ѝ и многопластов талант в главната роля в „Семейни кютеци”. За героинята, която тя ще изиграе в предстоящия „Black Widow” филм, не се знае нищо официално, но според The Hollywood Reporter ролята вероятно ще бъде на шпионин на същото ниво като Наташа Романов, вероятно нейната морална противоположност.

Още не знаем дали филмът ще бъде базиран след събитията от „Отмъстителите: Краят” или по-скоро ще служи като prequel и origin story за Черната вдовица. Описанието, което намерихме, за „международно разположен шпионски екшън за Наташа Романов – шпионин и убиец, трениран от КГБ, преди да се откъсне от тях и да стане агент на Щ.И.Т. и Отмъстителите” спокойно може да бъде и продължение, и предистория.

Самостоятелният „Black Widow”, ако въобще така ще се казва, е предвиден да започне снимки това лято, но от обявяване на премиерна дата все още сме доста далеч. Ще бъде режисиран от Кейт Шортланд („Lore“) по сценарий на Жак Шейфър, която също така се планира да напише поне един епизод от предстоящия сериал за Вижън и Алената вещица. Това ни показва, че продуцентът и мастърмайнд на цялата вселена Кевин Файги има добри работни взаимоотношения с нея, давайки ни сериозни поводи за оптимизъм. Продължаваме да следим за още такива, докато му дойде времето на „Краят”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ако направят филма с атмосферата и визията на Red Sparrow, екшъна на Борн поредицата и ограничат хумора до минимум ще се получи нещо велико. За Вдовицата може да се направи цяла поредица проследяваща различни мисии по света. Да не говорим колко яко би било да я видим в екип с Hawkeye и Фюри.

    1. He понасям ни актрисата, ни героинята 🙂

    2. За тези думи ще бъдеш публично линчуван от всички Марвел-фенбойчета ;]

    3. Жените нека ми скачат, а Марвълtardите могат по-скоро caми да се метнат отнякъде. Хо-хо.