Предвид етапа, в който се намира, дългоочакваното продължение на „Топ Гън“ „Top Gun: Maverick“ съвсем логично не спира да генерира любопитни (предимно кастинг) новини. Само в рамките на последните няколко седмици публикация в личния Twitter акаунт на Том Круз оповести началото на снимачния процес, а малко след това последователно се потвърди завръщането на Вал Килмър в ролята на Том „Iceman“ Казански и присъединяването на Майлс Телър като сина на Гуус (Антъни Едуардс от класиката на Тони Скот).

След толкова неподправен тестостерон, време беше да бъде обявена и звездата, която ще влезе в кожата на задължителния за подобен род продукции женски персонаж. По-рано през годината, сценаристът Джъстин Маркс потвърди, че героинята на Кели Макгилис от първия филм няма да се завърне в режисираното от Джоузеф Козински продължение, а в същото време беше загатнато, че актрисата, която ще стои в основата на предполагаемата романтична авантюра с героя на Круз, все пак ще бъде съобразена с неговата (нека го кажем по-меко) зряла възраст.

Очевидно ръководните фактори в Paramount и Skydance добре са обмислили задачата, защото благодарение на The Hollywood Reporter разбираме, че в напреднали преговори за присъединяването към продукцията е носителката на „Оскар“ Дженифър Конъли, работила с Козински и в последния негов филм „Only the Brave”. Любопитното е, че с името на половинката на Пол Бетани, актьорите, с които режисьорът е работил в миналото и които му предстои да режисира в „Top Gun: Maverick“ стават трима – Конъли, Майлс Телър („Only the Brave”) и Том Круз („Забвение“), което със сигурност ще улесни режисьора и ще му предостави така необходимия работен комфорт.

дженифър конъли

Ние ужасно много харесваме Конъли и макар силно да се съмняваме, че отредената ѝ от сценаристите роля на управляваща местен бар самотна майка ще ѝ позволи в пълна степен да разгърне актьорския си потенциал, се радваме (дори само от естетическа гледна точка), че ще можем да я наблюдаваме в проект от подобна величина. И въпреки топлите си чувства по отношение на Дженифър Конъли, Том Круз и компания, и въпреки че по принцип доста харесваме работата на Козински, на този етап не преставаме да изпитваме известна доза скептицизъм и нямаме особено високи очаквания към това продължение… пък дано да бъдем опровергани.

том круз
Режисьорът и звездата на „Top Gun: Maverick“ Джоузеф Козински и Том Круз на премиерата на „Забвение“.

Режисьор на „Top Gun: Maverick“ е Джоузеф Козински, а сигурните към момента имена в кастинга включват Том Круз, Майлс Телър, Вал Килмър и Дженифър Конъли.

По план снимките трябва да бъдат възобновени през септември, а премиерата на филма е насрочена за 13 юли 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Куха, „generic“ новина. Имате точно три реда смислена информация, останалото са авторски напъни за обем. 99,9% от новините Ви са такива.

    1. Стига така бе колега, хората си взимат от свободното време за да ни е на нас айляк.

  2. Ако се използват истински изтребители, а не некви измислени като в „Стелт“, филма ще е оргазъм за феновете на авиацията. Нищо че ще е дива американска пропаганда! Силно се надявам руските изтребители да са автентични, че тези МИГ 28 в оригинала бяха оле мале.