топ гън

Официално приключил с работата си по „Мисията невъзможна: Разпад“, очаквахме Том Круз да обърне по-сериозно внимание на продължението на „Top Gun“, за което отдавна не сме имали повод да пишем и което актьорът подготвя съвместно с режисьора Джоузеф Козински („Забвение”). Смятахме, че ще получим повечко подробности за това кога да очакваме началото на снимките, кой ще прави компания на Круз на екрана, може би някакъв кратичък синопсис… но трябва да признаем, че не очаквахме долния туит.

Маверик се завръща и за да няма никакво съмнение, че продължението, озаглавено „Top Gun: Maverick“, ще се случи, Круз пусна долната снимка и хаштага #Day1 в туитър акаунта си.

Честно казано, никак не сме сигурни, че кадърът действително е от „Top Gun: Maverick“ – Круз е в гръб (също така, той като цяло не остарява като обикновените хора и е още по-трудно да се прецени), а и самата снимка изглежда точно като от първия филм, което се връзва с по-долния цитат на актьора. Ако разбирачите могат да преценят по изтребителя на заден фон или пък най-сериозните фенове на оригинала могат да се ориентират по разлики в униформата, да споделят мнение, а ето какво каза Круз за продължението преди около година:

Тонът ще е същият като на първия филм. Стилът ще е същият. Ще имаме същата музка на Харолд Фалтермейър. Авиаторските очила се завръщат. Нуждата от високите скорости, големите машини. Ще е състезание, също като първия филм, ще е в същия тон, но ще е прогресия за Маверик.

Може би горният кадър действително е от първия снимачен ден, просто са се постарали наистина да се доближава максимално до любимия на толкова фенове оригинал. За съжаление, засега нямаме сигурна информация за сюжета на „Top Gun: Maverick“ – първоначално се говореше за идеята, че новите технологии и в частност дроновете правят старите пилоти като Пийт „Маверик“ Митчъл и неговите колеги и приятели излишни. Но е много възможно тази идея да е отпаднала, защото Джоузеф Козински, който пое режисурата след смъртта на Тони Скот, преди време беше споделил, че той не би гледал филм за дронове, защото за него „Top Gun“ не е филм за изтребители, а за пилотите им.

В крайна сметка, важното е, че снимките на „Top Gun: Maverick“ започват и скоро очакваме още доста информация от Paramount Pictures, като подробности за кастинга, сюжета и още тийзърчета от снимачната площадка.

Премиерата е планирана за юли 2019, дотогава очаквайте доста включвания от нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Самият Том Круз на снимката, макар и в гръб, прилича на сегашния, не на онзи пубер от първата част.

  Тук на снимката са той и мадамата от първата част тогава, и сега…… времето не е било любезно към нея…

  https://www.facebook.com/sarcasmLOL/posts/4391123584549725

  1. Този факт обяснява много неща за теб…неудачнико! Не трябваше да го признаваш… Бахти кретена! И този ми има кино-култура…?!?!

  2. Ахахаха, гледането на „Топ Гън“ е признак на кино култура ли бе, retard 😀

  3. Не бе, просто всички сме го гледали, но ти явно си бил в гъзъ на майка си още…Ами имаш време …гледай го сега, а не да се тъпчеш с пуканки и комикси, скапаняко! Визуално и така си си брутално грозен, та стига ти вече. Земеш да заприличаш на някой от героите си.

  4. Oxo, ти май си и неуравновесен, освен всичко друго. 😀