До този момент „Х-Men: Days of Future Past” се очертава като едно от филмовите събития на 2014-та. Поредицата се намира във възходяща точка – поставена там от „Х-мен: Първа вълна” на Матю Вон, който успя да я вдигне след лекото препъване на „Х-Мен: Последният сблъсък” на Брет Ратнър (има шанс предстоящият spin-off „The Wolverine” да се окаже брадва, но не очакваме това да ѝ се отрази сериозно, тъй като става въпрос за различни неща), Брайън Сингър, чиито два филма са в основата на продължаващата и в момента златна ера на комиксовите екранизации, се завръща на режисьорския стол, а актьорският състав има просто абсурдна форма, след като на едно място ще съберат звездите от филмите на Сингър и от този на Вон, плюс едно-две нови, горещи имена като Питър Динклидж, който ще е в ролята на злодея.

За съжаление, този така интересен и загадъчен злодей все още е малко неясна карта, но докато успеем да го мернем я в снимка, я на плакат или в трейлър, Брайън Сингър се опитва да ни разсее и залъже със снимка на един друг герой. Чрез своя туитър акаунт режисьорът разпространи снимка, която в известна степен може да се нарече първи поглед към един от най-важните мутанти във вселената на Х-мен, Beast. Въпреки че вече сме го виждали – той бе изигран от Келси Грамър в „Х-Мен: Последният сблъсък” и от Никълъс Холт в „Х-мен: Първа вълна” (той ще се завърне и сега) – по всичко личи, че мутантът има нов дизайн.

Ето какво казва Сингър за героя и визията му:

„Много чудовища имат вид на хора. От двете е по-добре да имаш сърцето на човек и вида на чудовище.”

Какъв поет бил този Сингър, бе. Но трябва да признаем, че като за Beast, това определение е съвсем точно – той винаги е бил стряскащ за обикновени хорица и физически силен мутант, но също така е сред най-интелигентните и добросърдечни герои във вселената на Х-мен.

Ето, за сравнение, как изглеждаше в предишните филми.

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Йън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман и др.

Премиерата е 18 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само на мен ли „Х-Мен: Последният сблъсък ми хареса, а „Х-мен: Първа вълна” не? Или просто пораствам?

  2. Ами не знам, възможно е. 🙂 На мен „Първа вълна” ми харесва много повече. Това е по-мил начин, да кажа, че „Последният сблъсък“ го дели само една крачка от това, да го наредя до първия „Върколак“. 🙂 🙂