Колкото повече се приближаваме до декември, толкова по-пълна с детайли става картината около „Хобит”. Очаквания и спорове около тях – обичаме това време, в което се оформя предварителния образ на всеки филм. Дали Питър Джаксън ще отговори на надеждите или ще гръмне хор от хули на Толкин-фенове по негов адрес – това ще се случи след има-няма 50-тина дни. Не можем да се разминем обаче и с телевизионните клипове, рекламиращи филма – и в името на пълната информация ги представяме на вашето внимание.

Правилно чухте – дори трол проговори! И въпреки че с огромно удоволствие следяхме дневниците на Питър Джаксън , които си бяха дългички, увлекателни видео-пътешествия зад кулисите, с подробни обяснения по време на работата по филма (пардон – вече трилогия!), двете TV реклами са нагледно доказателство за една стара истина, изказана от А.П.Чехов – „Краткостта е сестра на таланта!”

Ако нещо не ви достига като знания във връзка с джуджета, хобити, Питър Джаксън и неговата тотална (в момента) посветеност на Средната земя – повече информация за филма може да откриете в новините ни до момента .

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *