След множеството слухове, Paramount потвърдиха, че Вал Килмър ще се завърне към една от най-емблематичните си роли от края на 80-те. Актьорът ще се превъплъти отново в Том „Iceman“ Казански за предстоящото продължение на „Топ Гън“ „Top Gun: Maverick“.Разбира се, както вече знаем и ясно се вижда от първия кадър от снимачната площадка, Том Круз също ще вземе участие във втората част на култовия екшън, в който героят му Пийт „Maverick“ Мичъл вече е ментор на нова генерация пилоти на Американския флот. За съжаление, все още не знаем подробности за сюжета, но вероятно скоро ще получим официален синопсис.

Набързо да обобщим какво знаем за позакъснялото продължение до момента: „Top Gun: Maverick“ е режисиран от Джоузеф Козински, който седи зад филми като „Забвение“ и версията на „Tron“ от 2010„TRON: Заветът“, а Джери Брукхаймър се завръща като продуцент на продукцията, която се очаква да направи своята премиера през лятото на 2019. Освен всички познати имена, за продължението на „Топ Гън“ ще се върне и германският композитор Харолд Фалтермейър – автор на емблематичната музикална тема.

За момента не е ясно колко голяма ще бъде ролята на Вал Килмър в „Top Gun: Maverick“, но се надяваме актьорът да получи достатъчно екранно време поне за един последен гейм плажен волейбол.

вал килмър в топ гън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *