Откакто в края на май видяхме първия официален трейлър, ситуацията на рекламния фронт на предстоящия седми сезон на световния феномен „Игра на тронове” беше „нищо ново”. Но през изминалото време в маркетинг отдела на HBO не са стояли със скръстени ръце, а са се „прегрупирали и бистрили стратегии” и сега, по-малко от месец преди премиерата на първия епизод, атакуват с нов ефективен трейлър и порция character постери.

Използвайки фантастичната композиция „Light of the Seven” на Рамин Джавади от края на шести сезон, когато Церсей организира взривяването на септата, по изключително ефективен начин трейлърът представя останалите основни фигури в „играта” и ни дава да вкусим от предстоящия епичен сблъсък. Вижте.

Без коментар сме. Трейлърът изглежда страхотно, но и без него щяхме да сме нетърпеливи за новия сезон, защото създателите на сериала си го извоюваха с това, което изградиха, за да ни доведат до този момент.

Както вече споменахме, заедно с трейлъра, HBO представиха и поредица character постери. Вижте ги и тях, но преди това хвърлете око и на едно кратко видео, посветено на специалните ефекти в сериала.

Предишния трейлър, два тийзъра, множество снимкидинамичен плакат и всякаква друга информация за новия сезон и идеите за продължения може да откриете в новините ни до момента.

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Това изглежда като най-здравия блокбастър за сезона, бе 🙂 И най-вероятно ще бъде.

  2. Няма кино, няма мино… тия наритаха Холивуд като краставо псе…

  3. Последният сезон (без Ходор епизода) толкова влачеше, че няма накъде просто.
    Този трейлър е безличен, така че ще е огромно постижение, ако създателите са съумяли да направят нещо още по-спряло от предходните сезони.

    1. На какви наркотици си точно? Да смениш дилъра. Лъже те.

    2. На евтини, които още не са ме ударили в очите и мозъка. Обаче ще взема под предвид професионалното ти мнение. 🙂

    3. Точно. Смени го. Ти само си мислиш, че евтината дрога не те е поразила. Но е. Прави вкуса ти евтин.

    4. Ако беше евтин, троновете трябваше да ги кльопам като теб.

    5. Така е копеле, ти си ебати елитарното копче. Гледаш такива сериали ( ШЕСТ сезона )защото си интелектуално отегчен. Заеби каква карикатура си.
      🙂

    6. Дали ги гледам или не, шест сезона, няма да ги направи по-добри или по-лоши, но иначе да, за пореден път в думите ти има резон. Сигурно, ако бях макарон можеше и да вдена повече, кой знае. Но от кинкалерията толкоз. 🙂

  4. Прекрасно въведение беше първи епизод за това, което предстои в новия сезон 🙂