Зимата наистина дойде в България този април. Сякаш да ни напомни, че по това време през изминалите години прекарвахме времето си във Вестерос, където любимите ни герои преминаваха през толкова тежки изпитания, че животът ни тук изглеждаше като цвете. Тази година, както вече уточнихме в предишните ни новини, „Игра на тронове“ се завръща чак на 16 юли.

Докато чакаме обаче, не стоим на място, а наваксваме с гледане на предишни епизоди и любими сцени и попиваме всеки рекламен ъпдейт. Припомняме ви, че след първия поглед към новия сезон, видяхме два доста ефектни тийзъра (тук и тук), както и няколко снимки, разкриващи новите костюми на героите.

Сега, в опит да подсилят кампанията си и да задоволят донякъде липсата ни, от HBO са решили, че е време за снимкова офанзива, която да ни покаже къде се намира всеки един от основните персонажи. Предполагаме, че кадрите са от първия епизод, който нямаме търпение да гледаме вече. Този път няма да споделяме впечатления (предпочитаме да изчакаме някой по-пълен трейлър), но вие може да ни кажете какво е вашето мнение в коментарите по долу. Вижте:

game-of-thrones-season-daenerys

game-of-thrones-season-arya

game-of-thrones-season-bran-and-meera

game-of-thrones-season-davos

game-of-thrones-season-jaime-and-cersei

game-of-thrones-season-jon-snow

game-of-thrones-season-littlefinger-and-sansa

game-of-thrones-season-lyanna-mormont

game-of-thrones-season-missandei

game-of-thrones-season-sam-and-gilly

game-of-thrones-season-team-daenerys

game-of-thrones-season-the-hound

game-of-thrones-season-tyrion

game-of-thrones-season-varys

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *