The Great war is here!

Вчера, покрай новите снимки и динамичния постер на седми сезон на „Игра на тронове”, си говорехме как HBO се грижат да имаме с какво да запълваме времето до идването на заветната премиерна дата, 16 юли, и ето, че днес те отново ни изненадват, при това доста приятно. От мрежата разпространиха първия официален трейлър (предишните два също бяха официални, но са по-скоро тийзъри) на новия сезон, в който виждаме подготовката на всички страни за финалният сблъсък…

Великата война е вече тук, наистина. Искаме и тук да обърнем внимание на споменатото в предишната ни новина, че с наближаването на края, събитията в сериала започват да се случват доста по бързо, отколкото сме свикнали. Определено рекламата ни оставя с впечатление за неотложност и неизбежност. В този ред на мисли, отново ви предлагаме коментара на създателите и шоурънъри на сериала Дейвид Бениоф и Дан Уайз:

Дан Уайз:

Нещата се движат по-бързо, защото в света на тези герои, войната, която са чакали и конфликтите, които са се изграждали последните шест години, са надвиснали над тях. Това им създава чувство за неотложност, което ги кара да се движат бързо.

Дейвид Бениоф:

От доста време говорим за „войната, която предстои”. Е, тази война кажи-речи е вече тук. Трябва да намерим начин да накараме историята да работи, без да оставаме с чувството, че прибързаме – искаме да отдадем на героите дължимото, а всички герои, които са останали до момента, са важни. Дори и тези, които са започнали като по-второстепенни, се превърнаха в значителни сами по себе си.

Досегашните два тийзър трейлъра, множество снимки, динамичен плакат и всякаква друга информация за новия сезон и идеите за продължения, може да откриете в новините ни до момента.

Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Сега осъзнавам, че макар 4 и 5 част от книгите да не ми харесаха, определено завръщането на Тирион във Вестерос щеше да е по-емоционално след толкова обиколки. В сериала наистина остана малко претупано.

    1. Е, друго e Джейн Фостър в Асгард да попита бабата „That’s a quantum field generator, isn’t it?“, а тук чакаме майстер Марвин да ни обясни от къде кое изгрява.

    2. Ha квантово ниво всичко ще стане ясно, сигурен съм. 🙂