7-ми сезон

Зимата идва… през лятото!

Вчера по доста атрактивен начин HBO съобщиха премиерната дата на предстоящия седми сезон на „Игра на тронове”, който отбелязва началото на края на световния феномен (съгласни сме с хората, които определят шоуто повече като културно събитие, отколкото като сериал), и тя е 16 юли. Вече имаме още една добра причина (освен морето) за да очакваме лятото с нетърпение.

Датата бе разкрита на телевизионен екран, поставен в огромен блок лед, който бавно се топеше, честичко заливан с огнени струи (вероятно драконов дъх). Заедно с това дебютира и нов ефектен тийзър трейлър. Вижте снимка от събитието, както и самия тийзър.

игра на тронове

Честно казано, този тийзър ни изкефи максимално. По принцип сме си големи фенове и очакваме развръзката на сериал с огромен интерес, но това видео успя да ни надъха допълнително.

Засега не се знае какво точно ни очаква в новия сезон, но доста интересни подробности може да научите от предишната ни новина по темата. А всичко за сериала, включително анализи на отделните епизоди, може да откриете тук.

Вижте и един тийзър постер.

плакат сезон 7

Още вднъж, „Игра на тронове” се завръща на 16 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments