Една новина, за която наистина не бяхме подготвени! Има голям шанс догодина да започнат снимките на „Z-та световна война 2”, като на режисьорския стол най-вероятно ще застане Дейвид Финчър, а в главната роля ще се завърне Брад Пит.

Писахме няколко пъти за тази възможност, като първоначално Пит опита да привлече Финчър, но след това проектът беше задраскан от студиото. Сега обаче, благодарение на новия изпълнителен директор на Paramount Pictures (и може би отново подтикнат от нестихващия ентусиазъм на Брад Пит), любимият ни режисьор все пак има шанс да снима продължението на зомби апокалисиса.

Ако филмът се случи, това ще бъде четвърта колаборация между двамата, които вече имат зад гърба си три филма: „Седем”, „Боен клуб” и „Странният случай с Бенджамин Бътън”. Това ще бъде и първият опит на Финчър да снима каквото и да е продължение след „Alien 3”, за който режисьорът неведнъж се е изказвал с яд, заричайки се никога да не се занимава с франчайзи.

Излишно е да казваме, че сме развълнувани от новината. Очаква се до няколко седмици да има потвърждение от студиото. Ще ви държим в течение.

Припомняме ви, че скоро Дейвид Финчър режисира пилотния епизод на „Mind Hunters” – сериал, който продуцира съвместно с Чарлийз Терън, като преди това имаше серия от лош късмет с телевизионни проекти, особено с HBO, които прекратиха „Utopia” по сценарий на Джилиан Флин (авторката на „Не казвай сбогом”), след което отрязаха поредицата му клипове „Videosynchrazy” по средата. Сериалът „Shakedown”, който разработваха съвместно с Джеймс Елрой също едва ли ще се случи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. А дано. И аз мислех, 4е изпълнителния директор на Paramount , ще бъде сменен. Пет филма за 1 година в бокс офиса се провалиха 🙂 Последен пример Ghost in the Shell

  2. Нее.. този филм не беше нищо особено! Не заслужава Финчър да си губи времето!

  3. Мен пък третия Еилиън ми харесва. Много си е добър даже, просто самия филм пое франчайза в погрешна посока и това му беше грешката, но като филм си е много добър.