Джерард Бътлър

Знаете, че обичаме пост-апокалиптични фантастики и всичко, в което се споменава „близо бъдеще”, „унищожена планета”, „мутирали форми на живот”, „мародери” и „съкровища”. Е, в комиксът „Afterburn” има всичко това и три пръста отгоре и подготвяната екранизация може да се окаже един приличен летен блокбастър.

Антоан Фукуа

Единственото, което ни смущава, е идеята Антоан Фукуа да го режисира. Той определено не е сред любимците ни, но може пък крайният резултат да се получи по-близо до „Тренировъчен ден”, отколкото до „Снайперист” или Господ ни опазил, „Плачът на слънцето”. За това може да помогне присъствието на Джерард Бътлър, но според Variety, засега, също като Фукуа, той е на етап преговори с продуцентите, сред които се открояват имената на Тоби Магуайър и Нийл Мориц.

Ако подпише договора, Бътлър ще поеме ролята на Джейк, чийто екип „експерти по възстановяване” обикалят планетата и намират различни съкровища и скъпоценности за богати колекционери. Проблемът е, че повечето от тези предмети се намират в опасната част от Земята – слънчево изригване е унищожило цялото източно полукълбо, превръщайки Европа, Африка и голяма част от Азия в опасни пустини – и неговият екип трябва да се справя с агресивни мутанти, пирати, частни армии и конкурентни иманяри.

Звучи интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *