„Somewhere” на София Копола

Отдавна чакаме София Копола да се завърне към това, което умее най-добре – нямаме нищо против френски, добре облечени, но обречени кралици, но нищо не може да се мери с „Изгубени в превода”. Освен може би предстоящият „Somewhere”, който (поне според трейлъра, представен от „Apple”) прилича на своеобразно продължение – Стивън Дорф е в ролята на вечно купонясващ, обитаващ хотел актьор, а Ел Фанинг е 11-годишната му дъщеря, която неочаквано се завръща в разсипания му живот.

Наистина трейлърът не изглежда особено вълнуващо (като изключим типичната за Копола добре подбрана музика и няколко безумно добри кадъра), но такъв беше случаят и с промотата на „Изгубени в превода”, а той е един от най-добрите филми, които сме гледали. Ако „Somewhere” ни докосне и ни повлияе поне на половина толкова дълбоко, той ще е сред най-хубавите филми на 2011. Чакаме го с нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Става, дори на кино може да отида да го гледам. Заслужава след "Lost in Translation"

  2. Eй, не забравяйте и "Мария Антоанета". В много отношения той беше доста по-добър и зрял от "Изгубени в превода" – на първо място, нямаше я Скарлет :))

  3. Не сме го забравили 🙂 Просто сме го споменали отгоре-отгоре.

    Това за Скарлет ти го прощавам :), но това, че „Мария Антоанета” е по-добър от „Изгубени в превода” не мога. 🙂 Надявам се, че се шегуваш. „Мария Антоанета” е на светлинни години след него!