Брад Пит на премиерата на „The Lost City Of Z“.
Брад Пит на премиерата на „The Lost City Of Z“.

Поради не особено добрия „Съюзени” и неубедителните реклами на „War Machine”, бихме казали, че кариерата на Брад Пит има нужда от съживяване. Тези два примера не са изключение, през последните пет години Пит се снима в „Край морето”, „Ярост” и „Z-та свeтовна война„. Не казваме, че всичките са огромни разочарования, но при всички случаи бихме ги определили като компромисни филми. Надяваме се скоро това да се промени.

Джеймс Грей, чийто „The Lost City Of Z“ чакаме с нетърпение, наскоро сподели, че отдавна подготвяният научнофантастичен проект „Ad Astra” най-накрая ще се осъществи, като в главната роля се очаква да влезе именно Брад Пит. Двамата работят заедно от известно време (Пит е продуцент на „The Lost City Of Z“) и се радваме, че в крайна сметка са успели да преодолеят всички препятствия. Особено щом се отнася до толкова любопитна история.

Ето какво споделя самият режисьор за филма:

„Ужасен съм. Жанрът научна фантастика е коварен, защото освен фантастичните, в него обикновено има преплетени фентъзи елементи. Това, което се опитвам да покажа, е най-реалистичното изобразяване на пътуване във времето в киното въобще, като посланието ще е: пространството е изключително враждебно настроено към нас. Ще бъде история от типа на „Сърцето на мрака”, само че за пътуване до края на Слънчевата ни система. Имам големи надежди, но е изключително амбициозно. Снимките започват на 17 юли, така че не е много далече.”

Уха! Звучи страхотно. Надяваме се резултатът да е достоен за амбициозната задача, а да не се получи така, както стана с „Интерстелар”. Засега знаем, че историята ще проследи астронавт, който поема на самостоятелно пътуване до Нептун, за да открие защо предишната мисия на баща му да открие следи на интелигентен живот се е провалила. Ще ви държим в течение при наличието на каквато и да е нова информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. „Интерстелар“ беше нелош филм с по-големи амбиции, отколкото резултати.

  2. На мен пък Интерстелар ми хареса, една от малкото наистина класни фантастики последното десетилетие.

  3. На мен Интерстелар също много ми хареса. Не знам какви са му били амбициите, но аако са се таргетирали в средностатистическия любител на киното, тоест, такива кат мен, май са успяли