Go Planet!

След като опитите на Sony преди няколко години да пренесат на голям екран една от най-култовите анимации поредици от детството ни – „Капитан Планета”, се оказаха безуспешни и вследствие те са загубили правата, сега е ред да се пробва ново студио. В ситуация, в която Холивуд гледа буквално навсякъде да си открадне идеи за филми (в момента се готви един за емотикони!?), нали не сте очаквали на принципно обещаващ, eco-friendly франчайз като „Капитан Планета” да му се размине и да го оставят на мира?

The Hollywood Reporter съобщават, че Paramount водят преговори за придобиване на правата с идеята да продуцират игрален филм заедно с Appian Way Productions на Леонардо ДиКаприо, който изглежда логичен избор предвид тематиката на анимационния сериал и факта, че той е един от най-върлите енвайърменталисти в Холивуд в момента. Освен това THR споделят още, че от студиото са се обърнали към (огромния „man-crush” на автора на тази новина) Глен Пауъл („Scream Queens”, „Everybody Wants Some!!”) да се включи в продуцентския екип и най-вече да напише сценария заедно с Джоно Мат („Above the Line”).

golden-globes-2016-leonardo-dicaprio

Любима анимация, Льонката ДиКаприо за продуцент и Глен Пауъл за сценарист… Единственият вариант този проект да стане по-привлекателен за нас е Пауъл да се включи сред актьорите и да изиграе Капитана. Просто си го представяме: Планета с личностните характеристики и поведението на Чад Радуел от „Scream Queens”. Би било велико!

В случай, че не сте запознати с анимационния сериал от началото на 90-те, „Капитан Планета” разказва за пет деца от различни краища на света, които получават от духа на планетата Гая магически пръстени, които им позволяват да контролират природните елементи – земя, вода, въздух, огън, както и сърцето. Когато техните сили се обединят, те призовават супергероя Капитан Планета, който им помага да се борят с всевъзможни екологични кризи, предизвикани от група колоритни злодеи.

Ето ви един произволен епизод, дублиран на български:

https://www.youtube.com/watch?v=fZOvAAJbDDc

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Това и костенурките Нинджа, бяха моите деЦки.
    Маргото Роби да изиграе руската девочка, нищо че прилича на майка й

    1. И на мен ми беше от любимите.Време беше да го направят 🙂

  2. Адска тъпотийка беше тоя гей-сериал, обаче като хлапета го гледахме, щото тогава раците бяха риби. Льонката стремглаво е потеглил в посока Грийнпийс фанатик, което е доста жалко… абе проектът ще е страшен резил.

  3. Напълно съм съгласен с Бла. Това ще е по-нелепо дори и от руски супергеройски франчайз 😀

  4. Като сюжет звучи,като пълна фантасмагория ,но за феновете е окей 🙂 Трябва и да се експериментира от време на време

    1. Че какво му е лошото на Волтрон ? 😛

    2. Нищо ,казвам го в положителна насока.Трябва и него да пробват, на голям екран ще е лудница.И роботите как се сглобяват в един мощен и с меча почва да ги сече 🙂

  5. Това и навремето и сега си остава пълна глупост… Да гледахме го навреме кат бяхме деца и се радвахме, но сега като го гледат през очите на рационално мислеш възрастен го виждам, че е просто една голяма дивотия. А игрален филм по това ще е пълна дивотия.

    П.С. Имаше къде къде по интересни филмчета от едно време от които би се получило къде къде по интересен игрален филм с много по свежи и множество оригинални идеи…
    като например това:
    https://www.youtube.com/watch?v=OGMIgbkimtI

    или това:)

    https://www.youtube.com/watch?v=gnpBocCHcaU