Винаги-винаги, ама ВИНАГИ, когато стане дума за стоп-моушън анимация – ние наостряме уши, слагаме очилата (за по-сигурно!) и сме в готовност да предаваме информация. Ето защо научавате тук и сега, че пре-любопитния „ParaNorman”, подготвян от „Laika” и разпространяван от „Focus Features”, вече има нов трейлър (първият ви го показахме току преди Хелоуин). В него виждаме малко повече подробности за главния герой, както и за задачата, която му се стоварва на плещите…

В обещаната ни хорър-комедия, малкият Норман си е нормално момче, което може да разговаря с мъртвите. И това не го притеснява. Гласът му е на младежа Коди Смит-МакФий, който беше вербуван от щатската киноиндустрия в римейка на очарователния шведски филм „Пусни ме да вляза”. Сценарият на „ParaNorman” е на Крис Бътлър – майсторът на стори-бордовете на „Коралайн” и „Булка-труп”, той е и един от режисьорите на проекта, другият е Сам Фел (режисирал „The Tale of Despereaux” и „Flushed Away”). Подсещаме ви какво гласи синопсиса на филма:

Неразбрано момче, което може да разговаря с мъртвите, трябва да се разправя с призраци, зомбита и най-лошото, малоумни възрастни, за да спаси града си от вековно проклятие.

В „ParaNorman” ще чуем още гласовете на Кейси Афлек, Ана Кендрик, Кристофър Минц-Плас, Лесли Ман, Джеф Гарлин, Джон Гудман. И разбира се – ще може да бъде видян на 3D! Обемни зомбита-кукли – какво по-хубаво от това?! Премиерата в САЩ е предвидена за 17 август, във Великобритания ще тръгне на екран на 14 септември 2012.

ParaNorman

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *