Представихме ви до момента два трейлъра (тук и тук) на „The Lost City Of Z“ на Джеймс Грей, но така и не получихме достатъчно кадри, по които да отсъдим за качествата на предстоящия филм. Тъй като премиерата наближава, а и конкуренциятаот супергерои тепърва ще се мобилизира, създателите на филма ни предлагат един нов, доста по-обстоен поглед към опасното приключение.

Припомняме ви, че филмът е базиран по книгата „The Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon“ и ще разкаже за полковник Пърси Фоусет (Чарли Хънам), бивш военен, част от британската армия, превърнал се в изследовател, който търси изгубен град в сърцето на Амазонка. Обсесията му ще има висока цена – репутацията, семейния живот със съпругата (Сиена Милър) и децата му и може би самото му съществуване.

Вижте новия трейлър:

Определено това е най-пълният трейлър до момента, даже имаме неприятното усещане, че в него виждаме твърде много от филма (няма угодия, знаем). Засега запазваме оптимизма си и с удоволствие ще поемем на това приключение по поречието на Амазонка.

Lost-City-Of-Z-Charlie-Hunnam Lost-City-Of-Z-Poster

Режисьор на „The Lost City Of Z“ е Джеймс Грей, а в ролите ще видим Чарли Хънам, Робърт Патинсън, Том Холанд, Сиена Милър, Ангъс МакФейдън и др.

Премиерата е 14 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Based on the best-selling true story“

    Слава на Техлу, не искам да гледам истински истории, които не се продават; дай ми само комерса, гаддемит!

  2. Винаги като видя заглавието на тоя филм и си мисля, че е хорър със зомбита 😀