Брад Пит и Анджелина Джоли

Не може да е само заради връзката по между им, заради красотата и неизбежното магнетично привличане, което излъчват към публиката – дуетът Бранджелина може би наистина е свръх „hot” според всички общоприети представи и безусловно разчитат взаимно един на друг, затова са способни да вървят пред (всякакви) камери с небрежната походка на двойка тигри в джунглата. От тях струи сила и увереност, те знаят, че са приковали погледите на аудиторията и владеят положението.

Всичко това – в особено-загатната форма – присъства в най-новия трейлър на третия режисьорски проект на мисис Пит, „By The Sea”. Сякаш за да изнамерят основание за създаването на филма, де що има киноспециалисти отвъд Океана се надпреварват да повтарят, че за „рисунъка” на драматичната любовна история Анджелина е черпила вдъхновение от кинаджии като Лукино Висконти, Микеланджело Антониони и Роберто Роселини. Дори и да е така, дори филмът на Джоли да е реверанс към артистичното европейско кино от преди 40-50 години, това не прави атмосферата по-малко привлекателна, а семейният конфликт – по-малко драматичен. Ето как изглежда новият трейлър на филма.

„Може би това не беше най-сполучливият начин да се прекара медения месец”, шегува се Брат Пит пред Vanity Fair с факта, че снимките на „By The Sea” започват току веднага след сватбата му с режисьорката и автор на сценария. Той добавя:

Но от друга страна, ако даваш всичко от себе си в борбата да сътвориш нещо задено с човека до теб, не се ли оказва това една перфектна метафора за самия брак?! Това не е филм, който отразява културните тенденции на настоящето, нито претендира за целенасочено разказване на една история – той е по-скоро спокоен и зрял поглед към предизвикателствата, с които ни изненадват любовта и загубата с напредване на годините… Самата Анджелина е решителна, изключително интуитивна, свръх-точна и много секси на режисьорското място. Според нас вече сме просрочили времето си – и ако ще работя, то искам да работя със съпругата си.

С такова категорично изявление е лесно да продадеш филма – един от най-обичаните символи на (вече) средното поколение актьори гарантира с присъствие, име и личния си избор, че не по-малко известната му спътница в живота е направила качествен филм! Именно защото изглежда толкова естествено, изпитваме известни резерви, и ще следим с интерес отзивите за творбата, докато не дойде време за личната ни среща с филма.

Една съпружеска двойка – бивша танцьорка и американски писател, пристигат в спокоен и красив френски морски курорт. Двамата прекарват известно време с други пътешественици, отседнали в хотела (млада семейна двойка, в ролите Мелани Лоран и Мелвил Пупо), както и с местни хора от градчето (Нилс Ареступ, Ришар Боранже), а кризата на брака им се задълбочава все повече и е време да се изправят лице в лице с реалността, с фактите…

Съвместният актьорско-продуцентски проект „By the Sea” на дуета Анджелина Джоли и Брад Пит ще се появи в разпространение от 13 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Точно на италианско кино от малко след средата на миналия век прилича… което е повече от чудесно 🙂

  2. Ha мен първият трейлър някак ми напомни на „Почивка в чужбина“ на Иън Макюън – чисто като внушение. Определено е много европейско усещането, което е гот, дано й се е получило на Анджелинка.