Джейсън Бейтман, Чарли Дей, Джейсън Судейкис

Шефове гадняри” („Horrible Bosses”) определено не сред най-любимите ни комедии, но не го намираме и за чак толкова лош, колкото може да си помислите, ако сте чели ревюто ни. Просто изминалото време е притъпило лекото разочарование от проваления потенциал, свързан с готината концепция – на всички ни се е искало да утепаме шефовете си – и впечатляващия актьорски състав. Абе, с две думи, не изпитваме абсолютно никакви силни чувства към него, в която и да е посока.

По същия начин се чувстваме и по отношение на принципно ненужното предстоящо продължение „Horrible Bosses 2” („Шефове гадняри 2”), което (както винаги когато става въпрос за комедии) е резултат на боксофис – първият филм донесе над 200 млн. световни приходи срещу бюджет от 35 млн., а не на някакви интересни творчески идеи, свързани с героите.

Ама това няма какво да го обсъждаме. Вместо това хвърлете едно око на първия тийзър трейлър на филма и вижте дали ще откриете нещо, което да си харесате.

Добре де, поусмихнахме се малко, ама това е, защото много си падаме по тези кретени – по-силно е от нас. Друго не можем да кажем, защото става въпрос за класически тийзър, който не разкрива кой знае какво – всъщност нищо по отношение на историята, за която знаем, че ще включва отвличане и „сложна” схема за искане на откуп. Ще изчакаме някой по-подробен нецензуриран трейлър преди да решим дали ще дадем шанс на филма на голям екран или не.

Режисьор на „Horrible Bosses 2” („Шефове гадняри 2”) е Шон Андерс, а в ролите се завръщат Джейсън Бейтман, Чарли Дей, Джейсън Судейкис, Кевин Спейси, Дженифър Анистън и Джейми Фокс. Към тях се присъединяват Кристоф Валц и Крис Пайн.

Премиерата е 26 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *