Трилър-сюжети могат да бъдат открити на най-неочаквани места, а за вдъхновение могат да послужат (дори) и лични преживявания и/или наблюдения. Историята, която разказва сценаристката и режисьор Клои Домон, опитна в телевизионни проекти и различни сериали – като Ballers, Clarice, Suits и Billions, е свързана със силно сексуално привличане и нарастваща завист, превърнала се в ненавист след промяна на позиции на работното място.

И да – в Fair Play става дума за любовна история, отровена от служебни взаимоотношения. Вижте първия трейлър.

Всичко е честно в любовта, на война и… в бизнес отношенията. Това е познатата пословица, „обогатена“ с бойното поле на настоящето – служебната йерархия. Ето какво гласи лаконичният синопсис на селектирания в Сънданс филм на Netflix, който предстои да бъде представен и в програмата на фестивала в Торонто през септември:

Едно неочаквано служебно повишение в инвестиционен фонд, който има сериозни амбиции, проваля отношенията между двама млади и влюбени служители – конфликтът между тях ескалира главоломно, а подготвената сватба отива в небитието…

Главните роли в този драматичен трилър са поверени на Олдън Еренрайх и Фийби Динивър, като техен началник се появява Еди Марсан. Трейлърът изглежда обещаващо и ще се зарадваме на Fair Play, ако с тази роля Еренрайх продължи да работи в посока премахване на ужасните спомени от Соло: История от Междузвездни войни.

Премиерата на Fair Play в избрани киносалони е предвидена за 29 септември, а от 13 октомври абонатите на Netflix ще имат възможност да видят филма и онлайн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *