Откакто видяхме първата реклама на втория режисьорски проект на Сет Макфарлън („Приятелю Тед”) – уестърн комедията „A Million Ways To Die In The West”, не сме писали нищо за филма, но сега, с дебютирането на най-новия му нецензуриран трейлър, се възползваме от случая и отново се включваме с няколко ъпдейта.

Първо е споменатият вече нов трейлър, който предлага няколко невиждани досега забавни момента, следват цели седем телевизионни спота, всеки фокусиран върху един от милионите начини да умрете в Дивия запад, а накрая са три плаката.

И след този трейлър отношението ни към филма продължава да е смесено – има един-два забавни момента, но има и големи тъпотии. Като фенове на Макфарлън се надяваме нещата да са му се получили, както стана и с „Приятелю Тед”, който имаше кусури, но като цяло беше доста приятен. А ако се окаже тъпотия, поне ще си имаме Чарлийз Терън и Аманда Сайфрид да ни топлят.

Ето и останалите от споменатите по-горе рекламни ъпдейти.

плакат

плакат

плакат

A Million Ways to Die in the West” разказва за страхлив овцевъд, който след като отказва участие във въоръжено разрешаване на конфликт, е изоставен от приятелката си за друг мъж. Един ден в града пристига красива мистериозна жена, която му помага да открие куража си и постепенно двамата се влюбват един в друг. Но когато известен престъпник започва да тероризира града, фермерът трябва да постави новооткритата си смелост на изпитание.

Режисьор на „A Million Ways to Die in the West” е Сет Макфарлън, който е изпълнител и на главната роля. Партнират му Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис, Лиъм Нийсън, Сара Силверман, Джовани Рибизи и др.

Премиерата е 30 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *