Когато вчера ви представихме поредицата „character” постери от „A Million Ways To Die In The West”, споменахме, че предвид развитието на рекламната му кампания, очакваме  трейлърът да се появи много скоро, но определено нямахме предвид още на следващия ден. Точно това се случва обаче.

Universal Pictures разпространиха първия нецензуриран трейлър, които дава доста добра представа за естеството на филма и какво точно можем да очакваме от него. А предвид творческата ангажираност на Сет Макфарлан – пред и зад камерата – можем да очакваме качествена простотийка. Вижте.

Миналия път споменахме, че въпреки участието на Макфарлън, на който вярваме в доста голяма степен, все пак имаме едно на ум за филма, тъй като уестърн-комедиите не са лесен жанр и че ще чакаме трейлъра, преди да се ентусиазираме.

След като той вече е факт, можем да кажем, че филмът не изглежда трагично, но не изглежда и мега-надъхващ. Засега сме някъде по средата с лек уклон към положителната страна. Това, което ни допада най-много, са простотиите и Чарлийз Терън, а основното ни притеснение е цялостната история и романтичната нишка в частност. Надяваме се крайният резултат да се получи подобен на „Приятелю, Тед”, който също имаше елементарна романтична история, но пък тя беше компенсирана повече от добре.

А сега ви предлагаме да видите и няколко нови снимки.

A Million Ways To Die In The West - Сет МакФарлън Чарлийз Терън

A Million Ways To Die In The West - Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис

Лиъм Нийсън

Сара Силверман, Джовани Рибизи

„A Million Ways To Die In The West” - Сет Макфарлън

A Million Ways to Die in the West” разказва за страхлив овцевъд, който след като отказва участие във въоръжено разрешаване на конфликт, е изоставен от приятелката си за друг мъж. Един ден в града пристига красива мистериозна жена, която му помага да открие куража си и постепенно двамата се влюбват един в друг. Но когато известен престъпник започва да тероризира града, фермерът трябва да постави новооткритата си смелост на изпитание.

Режисьор на „A Million Ways to Die in the West” е Сет МакФарлън, който е изпълнител и на главната роля. Партнират му Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис, Лиъм Нийсън, Сара Силверман, Джовани Рибизи и др.

Премиерата е 30 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments