Когато преди няколко дни видяхме първия тийзър постер на, както свикнахме да си го наричаме, „продължението на една от най-големите, извратени, болни и евтино изглеждащи дебилии от последните няколко години „The Human Centipede, споделихме, че е брутален и с удоволствие бихме си го окачили на стената.

Сега пред нас е новият плакат на филма и сме на мнение, че първия път сме използвали думата „брутален” на халос, защото макар и да не сме завладени от огромното желание да си го окачим (като го видите смятаме, че ще разберете), този ни се вижда в пъти по-як.

The Human Centipede Part 2 - плакат

Определението, което бихме могли да му сложим, си го пише на самия плакат. Болен!
Когато ви представихме последния трейлър на филма споделихме, че колкото повече неща виждаме от него толкова очакванията ни се занижават все повече и повече, но сега не е съвсем така – след такъв плакат просто няма как.

Режисьор на филма е Том Сикс, а в ролите са Лорънс Р. Харви, Ашлин Йение, Джорджа Годрик, Лукас Хенсън и др.

Премиерата на филма е 7 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. След този постер с още по-голямо настървение… ще подмина тоя филм 😀
    Не че нещо, но такива бутафории ми идват малко в повече…

  2. Постера е страхотен, не знам какво не ти харесва. А иначе, ако подминеш филма едва ли ще сгрешиш особено. 🙂

  3. Не че е зле постера, просто този тип филми не ми се вписват в представите за качествен черен хумор и гавра с еди-кой-си жанр…

  4. О, това не е хумор и гавра с определен жанр. Това си Е жанр и той не е за всеки. 🙂 Дори и за мен. 🙂 🙂 За пореден път обаче, плаката е зверски! 🙂

  5. Първият е по-як. Беше по-добре направен, повече tongue-in-cheek и Дитер Лазер правеше шоу всеки път като се появеше в кадър. Вторият филм е болен дори по моите кретерии и е правен единствено с тази цел. Чудя се актьорите как са се навили да играят това. Някои части от стоножката се напъваха като за „Оскар“. Иначе ми хареса де.

  6. За пари и аз ще участвам в стоножка. За пари и за приятели. 🙂 🙂
    Щом и за теб е болен, представям си! 🙂