Още миналия път, когато писахме за най-новите рекламни материали на „Zero Dark Thirty” на Катрин Бигълоу, смятахме, че вече сме писали достатъчно и следващото ни включване ще е направо ревюто, но покрай всичкия така наречен „Оскар buzz”, особено по адрес на любимата ни Джесика Частейн, и с приближаването на премиерата (и още по-важно, на „сезона на наградите”), сега получаваме още един, последен трейлър.

Освен че е трейлър на обещаващ филм, който следим с огромен интерес и се надяваме да гледаме възможно най-скоро, той отново е посветен основно на героинята на Частейн и следователно заслужава да му отделим няколко минути. Общо взето, това казахме и миналия път и не искаме да ви прозвучи като оправдание защо за пореден път пишем за „Zero Dark Thirty” – както казахме, очакваме филма с нетърпение и тук не става дума само за Джесика и колко ни радва тя.

Не сме сигурни за „Nothing Else Matters” накрая – изпълнението определено ни радва, но малко ни извади от филма, както се казва. За сметка на това вратата накрая е много подходяща и се връзва идеално с последвалите две дати.

Zero Dark Thirty” е режисиран от Катрин Бигълоу, а в главните роли ще видим Джесика Частейн, Кайл Чандлър, Марк Стронг, Джоуел Еджъртън, Наш Еджъртън, Скот Адкинс, Едгар Рамирес, Крис Прат, Джейсън Кларк и Джеймс Гандолфини.

Премиерата е 11 януари 2013 (ограничен показ от 19 декември).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Имате ли информация кога (дали?!) ще видим филма по родните мултиплекси?