„Prometheus has landed”, но бързаме да кажем, че това не е дългият трейлър, който всички очакваме да се появи днес или най-късно утре. Слава богу, не е и едно от онези досадни превюта, с които ни сюрпризираха преди няколко дни, а е истински, чисто нов, но кратичък трейлър, който изскочи сякаш от нищото.

Трейлърът е дълъг само минутка, но за сметка на това в него има доста нови кадри и няколко момента, които са просто смазващи!

http://www.youtube.com/watch?v=Swpl3Mp6A_w

WOW! WTF? OMFG! Ще се побъркаме, имаме толкова много въпроси, че не знаем откъде да започнем. Затова, засега ще замълчим и ще изчакаме да видим какво ще ни предложи дългият трейлър и чак тогава ще “geek out”-нем!

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и „Блейдрънър”, се завръща към жанра, който той самият дефинира. С „Prometheus” той създава изключителна митология – екип от изследователи открива информация за произхода на човечеството на Земята, която ги води до най-мрачните кътчета на Вселената. Там те трябва да водят ужасяваща битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Звуковите ефекти придават много взривоопасно усещане. Колкото повече гледам, толкова повече си мисля, че всичките ми догадки за сюжета ще бъдат катапултирани. Скот наистина е замислил нещо епично.

    Да, вероятно чудовищата ще изсъскат секунди преди финалните надписи, или дори след тях, може само черупка на яйце да се мерене, но и така нямам нищо против да гледам как хората се борят с чудовищата вътре в тях.

    /коридорите….въх/

  2. Лудница!

    Това със сигурност ще е първият „Пришълец“, който ще мине границата от 100млн. приходи в САЩ, но дали ще мине 200млн.? Дано!

  3. @Makedonski
    Аз се надявам сюжетните ми догадки да бъдат „катапултирани“. 🙂 🙂 Ще бъде велико, ако това се случи. 🙂 А за „чудовищата“, съм съгласен! 🙂

    @The Bear Jew
    Много се надявам, на 100 млн.! Ама много! За 200 не смея да мечтая!
    Но просто трябва филмът да е успешен. Мисля, че няма нужда да ви казвам защо!

    @Nostromo
    Хир ай гоу агейн! 🙂

  4. Леле мале!!!!!!!!!!
    Изродщина…
    Ще ми се да вярвам, че това на 0:41 беше опашка на на Ксеноморф?!!!! WTF! Anyone????
    Това с коридора беше много изродко… а също и оня пич с окото…..

    Филма ще спечели доста пари спкоко.. като знам колко милиони милиони фенове на Пришълците има ощакав поне в щатитде да удари границата от 300 млн. долара.. че дори може и на 400 или 500 да иде като едното нищо…
    А в световен мащаб.. мисля си, че като нищо може да тресне милиарда…. и защо не… значи не знам вие какво очаквате да спечели, но аз си мисля и съм сигурен, че няма да са малко… И тогава Дринов както каза, няма нужда да го споменаваме… то се подразбира 😉

  5. И аз си мислех за опашката на пришълец, но ми е много кръгла за такава. При всички случаи обаче, ми мяза на неква гад, which is nice! 🙂 🙂
    Обаче, братче, 300 милиона? 400? 500? Забрави!!! Аз ще празнувам ако забие 150, но честно казано се съмнявам.

  6. Според мен много го подценявате, но да видим…. пак ще говорим на тази тема, когато излезе 😉