Джейми Фокс

Update: Дето се вика, още не сме пуснали новината и вече се получи нейното потвърждение. От Variety съобщиха, че Джейми Фокс официално е Джанго. Съобщават още, че Кери Уошингтън е една от актрисите борещи за ролята на жената на Джанго Брумилда.

Следва оригиналната новина:

––

Само преди няколко дни научихме, че Джейми Фокс е фаворит за главната роля в най-новия филмов проект на Куентин Тарантино, озаглавен „Django Unchained”, а сега по всичко изглежда, че участието му е потвърдено.

Конкретната информация идва от tweeter акаунта на бившия редактор на „Creative Screenwriting” Джеф Голдсмит, който споделя:

„Уил Смит е вън от играта. Вътрешни източници споделиха, че Тарантино е избрал носителя на „Оскар” @iamjamiefoxx за ролята на Джанго”.

По принцип един такъв туит не би означавал абсолютно нищо, но предвид че Джеф Голдсмит първи съобщи за предполагаемото участие на Уил Смит и интереса на Леонардо ДиКаприо към ролята на злодея – информация, която по-късно бе потвърдена и в двата случая – сме склонни да му се доверим напълно.

Това, което допълнително накланя везните е, че другият основен кандидат за ролята на Джанго, Идрис Елба, бе официално потвърден за „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо.

Миналия път споменахме, че харесваме Фокс (особено в „Рей”) и смятаме, че когато иска може да играе, но ни се струва, че си е повярвал страшно много и напоследък адски ни дразни и поради тази причина бихме предпочели да не го виждаме в ролята. Е, сега вече няма значение, защото нещата са (почти) сигурни и ще ни се наложи да свикнем с идеята.

„Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опита да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Едно от другите потвърдени имена е това на Самюъл Л. Джаксън, който ще изпълни ролята на Стивън – дясната ръка на Калвин Кенди, отговарящ за робите.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments