Уил Смит

Сега, след като следващият проект на Куентин Тарантино “Django Unchained” вече е, както се казва на английски “out in the open”, е нормално да обърнем очи и към кастинга, а както знаем това е един от департаментите, в които Тарантино не прави никакви компромиси – било то за отдавна позабравени бивши звезди, които никой не иска (като Джон Траволта навремето) или най-големите действащи такива (като Брус Уилис или Брад Пит).

В тази връзка, Variety съобщават, че (както винаги) Кю Ти е писал сценария на “Django Unchained” с едно име наум. Това име е Уил Смит и според Variety, той е получил “неформално предложение” да поема главната роля и е готов да отстъпи от обичайния си 20-милионен хонорар за “шанса да работи с различен, по-противоречив материал”.

Уил Смит е може би най-голямата бокс офис звезда в момента, но той и друг път се е снимал във филми, които не предполагат да са класически “event” заглавия като “The Pursuit of Happyness” или “Седем души” (който между другото е последният му филм досега), така че определено може да видим как се съгласява на участие. В момента той снима оказалия се проблематичен “Мъже в черно 3”, а следващият му филм е неозаглавена фантастика на М. Найт Шамалан, където ще си партнира със сина си. Тарантино има желание да снима тази есен, така че време ще се намери.

Смит, ако се съгласи разбира се, би трябвало да изпълни ролята на Джанго, освободен роб, който под ръководството немски специалист в бранша става ловец на глави и двамата се впускат в търсене на съпругата на Джанго, която е държана в робство от зъл собственик на плантация.

Други кастинг новини отново свързват Кристоф Валц с ролята на германския ловец на глави (за него чухме още в началото, когато научихме за проекта, но по-късно той самият отрече да има такова нещо), както и Самюъл Л. Джаксън, който както знаете е един от любимите актьори на Тарантино, за ролята на дясната ръка на злия собственик на плантацията, държащ съпругата на Джанго.

На този етап нищо не е потвърдено, така че тепърва ще чуваме за проекта. Току виж дори Брад Пит, който според “Variety” е отказал една от поддържащите роли, в крайна сметка може да се появи на екран.

Ще поживеем, ще видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments