Джейми Фокс

Вече сме ви запознавали доста подробно с новия филмов проект на Куентин Тарантино, озаглавен „Django Unchained” и понеже, както винаги, информацията не е потвърдена официално, ще караме накратко.

Според Showbiz 411, които са разговаряли лично със Самюъл Л. Джаксън (един от сигурните актьори във филма) Джейми Фокс е фаворит за ролята на Джанго – освободен роб, който с помощта на известен ловец на глави се впуска в търсене на съпругата си, която е държана в робство от зъл собственик на плантация.

Честно казано, харесваме Фокс в „Рей” и смятаме, че може да играе, но напоследък адски ни дразни и бихме предпочели да не го виждаме в ролята. Сто пъти повече предпочитаме Идрис Елба, когото много харесваме и който също бе спряган за ролята (заедно с Крис Тъкър). А освен всичко друго, Джанго си го представяме като голям здравеняк, а не като някаква „кинта и двайсе”.

Уил Смит

Доскоро водещото име за ролята бе Уил Смит, за когото – според слуховете – Тарантино специално е писал сценария, но по всичко изглежда, че той вече е извън играта. Явно противоречивата тема на филма не се е вързала със звездния му имидж.

От Showbiz 411 също така намекват, че Леонардо ДиКаприо, за когото знаехме, че е в официални преговори за ролята на злия собственик на роби, който държи жената на Джанго, „със сигурност подписва”.

Както и да е, да повторим за пореден път, информацията не е потвърдена и абсолютно всичко е възможно. Лично ние няма да се учудим, ако изскочи някоя изненада около засега сигурните имена на Кристоф Валц и Самюъл Л. Джаксън. По предварителни данни, Валц ще изпълнява ролята на Шулц – ловецът на глави, който обучава Джанго в професията и който му помага в мисията по освобождаването на съпругата му, а Джаксън е дясната ръка на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо), който отговаря за робите.

Премиерната дата на филма (според Box Office Mojo) е 25 декември 2012. Струва ни се, че това е страхотен коледен подарък.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. И аз съм така! Не мога да повярвам, че казвам такова нещо, но мисля, че предпочитам Тъкър пред Фокс! 🙂

  2. Предпочитам и Хунсу пред Фокс. Писна ми да му гледам жадната за още един оскар мутра навсякъде

  3. Хъъъм, Джимон Хонсу, не е лошо предложение! 🙂

    Снуп Дог за саундтрака или като някой смахнат роб! 🙂

  4. И аз бих го гледал, но не и като Джанго. Като някой друг, по възможност садистичен изрУд, ще е супер! 🙂 🙂