Cogan’s Trade” на Андрю Доминик е проект, към който проявяваме доста голям интерес и който следим отдавна. Първо, защото адски харесваме Доминик, който макар и само с два филма зад гърба си („Chopper” и „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”) вече е един от любимите ни режисьори, второ, филмът е екранизация по едноименния  роман на Джордж Хигинс, който не сме чели, но ни звучи доста интригуващо, и трето, но не на последно място, защото филмът има повече от добър каст в лицето на Брад Пит, Рей Лиота, Джеймс Гандолфини, Ричард Дженкинс, Бен Менделсон, Скут МакНейри, Бела Хийткот и големия Сам Шепърд.

Затова сме доста доволни, че можем да видим първата официална снимка от филма (всъщност източниците, които я разпространяват не са сигурни, че тя е официална, но в сравнение с първите снимки на Пит, които видяхме, почти не остава съмнение), чийто снимачен процес вече приключи.

Брад Пит - „Cogan’s Trade”

На снимката виждаме Брад Пит, който е в ролята на Джаки Коган, „убиец, който е нает от мафията да разследва обир по време на покер игра с особено високи залози”.

Както отбелязват всички колеги, по това, което виждаме на снимката, спокойно можем да съдим, че „Cogan’s Trade” няма да има много общо със страхотния поетичен стил на „Убийството на Джеси Джеймс”, а ще е по-скоро катоChopper”, с който Ерик Бана, а и Доминик се изстреляха към световна слава. И макар ние да харесваме повече уестърна на Доминик, пак сме доволни, защото отдавна не сме гледали качествена кървава и изпълнена с насилие драма, с елементи на черен хумор. А ако прилича поне малко на Chopper”, „Cogan’s Trade” определено ще е такъв.

Преди да завършим искаме да споменем, че във филма би трябвало да присъстват имената и на Кейси Афлек, Хавиер Бардем, Марк Рафало и дори Сам Рокуел, които бяха потвърдени от Collider, но на този етап, не са вписани в кастинг листа в IMDB. За сметка на това ги има в Wikipedia и не сме загубили надежда, че в крайна сметка ще ги видим на екран. А ако се чудите за достоверността на източниците, спокойно можем да кажем, че напоследък Wikipedia е доста преди IMDB – не е толкова подробна, но за сметка на това е по-точна в доста елементи.

Премиерата на „Cogan’s Trade” е предвидена за 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Горната размяна на реплики НИ заприлича 🙂 на вица в който Супермен написал на стената "Батман е педерас!", а Батман написал отдолу "Супермен е Кларк Кент!" 🙂 🙂 🙂

    @rado

    Съгласен съм! 🙂