Брад Пит

Ето такива новина обичаме – добър режисьор, страхотни актьори и интересна екранизация. А най-хубавото е, че през месец-два се появява ново инфо и досега не е имало опровержения. Всички работят по въпроса и не изпитват желание да ни лъжат и объркват с потвърждения от „сигурни източници”.

Първо подочухме, че Кейси Афлек и Андрю Доминик ще работят по нов съвместен проект и въпреки че актьорът не искаше да даде кой знае какви подробности, любопитството ни бе възбудено. После, вместо по стара Холивудска традиция да се окаже, че Афлек само се шегувал или просто е подранил с информацията и филмът няма да просъществува, напротив, слуховете за „Cogan’s Trade” бяха потвърдени. Тогава се понесе и втората вълна слухове – Брад Пит може да участва в главната роля, а Сам Рокуел, Марк Рафало и Хавиер Бардем в поддържащи. Е, за последните трима още не е сигурно, но за сметка на това Пит е официално потвърден и ако може да се вярва на Scene Louisina започва работа март месец в Ню Орлеанс.

Сега е време и за трета вълна предположения и те включват имената на Джош Бролин, Бил Мъри и Зоуи Салдана. Стискаме палци, защото „Cogan’s Trade” се очертава много, много обещаващ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *