Съвсем определено, без каквито и да е уговорки, поставяме първия трейлър на „Shame”, който след „Hunger” за втори път събира режисьора Стив Макуин и Майкъл Фасбендър, сред най-добрите трейлъри на годината (заедно с този на „Tinker, Tailor, Soldier, Spy”).

Като единствен минус можем да посочим сякаш безкрайното количество цитати възхваляващи филма, но при положение, че той тепърва ще се разпространява (премиерата е 2 декември) и има огромна възможност да бъде с рейтинг NC-17 (за цитираме „male and female full-frontal nudity, graphic depictions of straight/gay/threeway sex, masturbation, urination”) разбираме нуждата от подобен подход.

Какво да кажем? Трейлърът си говори сам за себе си. Само от някакви 104 секунди си личи защо определят изпълнението на Фасбендър като „tour-de-force”. Отсега стискаме палци за номинации, човекът го заслужава.

Ако случайно сте пропуснали някоя от предишните ни новини за филма – първи клип и снимки и тийзър постер – и ако от този прекрасен трейлър не ви е станало съвсем ясно за какво точно става въпрос във филма, вижте кратичкия (неофициален) синопсис.

Филмът разказва за тридесет и няколко годишния Брандън, който живее в Ню Йорк и който има проблеми с контрола на сексуалните си импулси и това какво се случва, когато по-младата му своенравна сестра се нанася при него.

Режисьор на „Shame” е Стив Макуин, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Кери Мълиган, Джеймс Бадж Дейл, Ейми Харгрейвс и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *