Брад Пит в „Cogan’s Trade”

Преди почти два месеца ви съобщихме за загадъчен проект на Андрю Доминик и Кейси Афлек, които работиха заедно по „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд” и сега подготвят трилър по криминален роман, чието действие се развива в Бостън. Това беше всичко, което знаехме тогава – и то благодарение на голямата уста на Афлек – но сега имаме доста повече и наистина интересни подробности.

Като начало филмът ще е екранизация на романа „Cogan’s Trade” на Джордж Хигинс, адаптиран от самия Доминик. И за да е пълна радостта на феновете на „Убийството на Джеси Джеймс” – ние категорично сме сред тях – Брад Пит е на ей толкова от гарантирано участие. Ако наистина подпише договора, той ще играе Джаки Коган, „убиец и наемник, който е нает от мафията да разследва обир по време на покер игра с особено високи залози”. Схващате идеята – криминалните субекти на Бостън (въпреки че според Афлек действието на филма може да се промени), малко черна комедия и доста реалистичен екшън.

И да не забравим, че е възможно да участва и Сам Рокуел – трети актьор режисиран от Доминик в „Джеси Джеймс”. THR добавят и имената на Марк Рафало и Хавиер Бардем, с което идеалният екип на Доминик се очертава наистина… идеален. Но дори и не всички тези актьори да участват във филма (все още не знаем официално заглавие) пак има шанс да се окаже следващия „От другата страна” или „Жертва на спасение”. Но още по-добър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *