Хю Джакман

Както неведнъж сме писали, Хю Джакмане от много заетите актьори и съвсем не може да се оплаче от липса на внимание. След като попремина възхитата (а за някои – разочарование) от „Клетниците”, идва ред на Върколакови и други негови изяви („Prisoners” на Дени Вилньов), както и на още един проект, за който все още не се спрягат имена за сценарист и режисьор, но Джакман вероятно ще поеме главната роля.

Става дума за съвсем новата книга на Харлан Коубън, един от 50-те най-велики криминални писатели на всички времена – тя носи заглавието „Шест години” и е излязла от печат буквално преди няколко дни. Очакванията са Хю да се превъплъти в образа на Джейк Фишър, който оставя любовта на живота си Натали да се омъжи за друг. В продължение на шест години той се опитва да живее уж нормално, но не може да забрави жената, която е разбила сърцето му. И когато Джейк вижда некролога на съперника си, не устоява на изкушението и отива на погребението. Ала… вдовицата на покойника съвсем не е Натали, и е живяла със съпруга си повече от десетилетие. В търсене на истината, спомените на Джейк започват да се променят… И след като автор е майстор на криминалните, мистериозни трилъри, може да си представите, че нищо не е каквото изглежда и загадката няма да бъде лесно разрешена.

Paramount са се сдобили с правата върху екранизацията още преди публикуването на романа, вероятните продуценти са бившият шеф на Fox Том Ротман и Марк Гордън. Очакваме да узнаем кой ще адаптира и режисира, а проектът звучи… най-малкото интригуващо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *