„The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” на Андрю Доминик определено не е филм за всеки вкус, но въпреки това продължаваме да го препоръчваме наляво и надясно. На нас ни хареса адски много и все още се ядосваме, че толкова много хора отказват въобще да го гледат, притеснени от стила, дължината или дори от самата история. Но според нас филмът е много добър и дори тези, които са го гледали и не го харесват, не могат да отрекат, че има няколко изключителни изпълнения. Разбира се, първо се сещаме за ролята на Кейси Афлек – май това беше първият филм, в който наистина се доказа като „талантливия пред камерата брат Афлек”.

Затова е наистина чудесна новина, че отново ще работи с Андрю Доминик – представете си колко ни радва „The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, след като вече се интересуваме от режисьор с точно два филма (другият е „Chopper”), пък били те и супер. За съжаление не е от най-работливите режисьори и по собствените му думи „Правенето на филми е много трудно. Отлагайте работата, ако е възможно”.

Явно, все пак е дошло време за работа, защото според радио интервю с Кейси (чрез The Playlist) снимките започват през януари.

„Не знам дали ми е разрешено да говоря за това, но става дума за криминален филм в Бостън. Действието на романа се развива в Бостън, но за съжаление филмът няма да е там. Но е страхотен роман и той има страхотна идея за него. Ще стане супер филм.”

Очевидно не става дума за „Blonde” с Наоми Уотс в ролята на Мерилин Монро, който трябваше да е следващият филм на Доминик, но за съжаление не знаем нищо повече за мистериозната мистерия от Бостън. Но ако снимките започват през януари, скоро ще научим още доста подробности. Ще ви държим в течение…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *